Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je zbunjen

Nije htio platiti 650 eura za večeru ženinih prijateljica: ‘Osramotio sam je, kažu da sam škrtac’

Shutterstock
14.09.2023.
u 13:30

Usred večere supruga mu je rekla da muškarac uvijek treba plaćati za ženu i njezine prijatelje

Objedovanje s dragom osobom može biti skupo, pogotovo ako ona izabire skuplja jela, a vi ste ograničenog budžeta. No, kad je jedan nesretni muž odustao od plaćanja večere u restoranu koja je iznosila 700 dolara, njegova je supruga, koja je očekivala da će on platiti oba njihova obroka i predjela koja su naručile njezine prijateljice, bila apsolutno bijesna, piše NY Post

"Ja, 24-godišnji muškarac, i moja supruga, 24-godišnja djevojka, tek smo se vjenčali. Moja žena ima četiri prijateljice s kojima je jako bliska još od srednje škole. Za proslavu je moja supruga odlučila otići u skupi restoran. Usred večere supruga mi je rekla da muškarac uvijek treba častiti ženu i njezine prijatelje. Rekao sam joj da bih platio samo za nju i mene, no njeni prijatelji su mi se smijali i rekli mi da sam škrtac. Ustao sam i stavio dvije novčanice od 100 dolara na stol za hranu za mene i suprugu i otišao", objasnio je. Međutim, kad je izašao, nije imao pojma da se sprema bračna oluja.

VEZANI ČLANCI:

“Moja žena došla je kući i počela vrištati na mene, govoreći da sam je osramotio jer je obećala svojim prijateljicama da ću ja platiti. I da su je one ismijavale dok se vraćala kući jer se udala za čovjeka koji ne može platiti račun. Umjesto da se svađam, jednostavno sam odlučio otići. Pobjegao sam. Spakirao sam torbu i otišao k prijatelju. Rekao sam roditeljima i prijateljima, a oni su rekli da sam jednostavno trebao platiti. Sad mislim o tome jesam li pretjerao", dodao je.

Čitatelji Reddita požurili su ga uvjeriti da nije on nije krivac u toj situaciji. "Ona je ispala loša osoba, ne vi”, napisao je jedan ogorčeni komentator. “Vaša žena trebala je razgovarati s vama o tome prije nego što je rekla svojim prijateljicama da ćete platiti, a ne pretpostavljati”, napisao je drugi. "Zvuči mi kao da vaša žena ne želi supružnika, nego nekog tko će financirati nju i njezine prijateljice... Potražite bračno savjetovalište ili se razvedite ako je ovo često ponašanje", savjetovala mu je treća osoba.

Ali muškarac je brzo stao u obranu svoje žene. “Bok ljudi, pročitao sam komentare ljudi koji su me pitali je li se moja žena ikada ovako ponašala. Nikada nije”, pojasnio je. “Odlučio sam otići sutra razgovarati s njom o tome što se dogodilo, zašto mi je namjestila da platim račun”, rekao je suprug, dodajući da 200 dolara koje je u ljutnji ostavio na stolu nije čak ni pokrilo cijenu njihova dva obroka. "Trebao sam dodati još 50 do 75 dolara da to bude cijena za dvije osobe", priznao je.

Djevojka o bivšem dečku: 'Bio je toliko škrt da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja!'

 

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:23 14.09.2023.

Trebala je prije nego su otišli u restoran, reći mužu da se isprsi. On nije ni ponio dosta love.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije