Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna je

Izlazi samo s bogatim muškarcima: ‘Idem u otmjene hotele i uživam u skupim kupovinama, svi su ljubomorni!’

Tik Tok
11.09.2023.
u 13:30

Objavom na društvenim mrežama djevojka je objasnila da zahvaljujući manifestaciji sada ima "fantastičan život".

Jedna djevojka sebe je opisala kao 'sretnicu' i otkrila da izlazi samo s bogatim muškarcima kako bi osigurala da ima raskošan životni stil. Objasnila kako dane provodi u otmjenim hotelima te redovito odlazi u dizajnerski shopping, gdje je njezin muškarac časti vrhunskim torbama i nakitom, piše The Sun.

Objavom na društvenim mrežama djevojka je objasnila da zahvaljujući manifestaciji sada ima "fantastičan život". U jednom je videu rekla da izlazi samo s bogatim muškarcima i pozvala druge da učine isto: “Vaš dnevni podsjetnik da počnete izlaziti s bogatim muškarcima.” U snimci je mlada žena pokazala svoje dizajnerske torbe, uključujući Goyard i Christian Dior, kao i dvije torbe za kupovinu iz Chanela. Zatim se uputila u otmjeni hotel - Ritz Club and Spa - gdje se počastila ukusnom toplom čokoladom i svježim kroasanima, prije nego što se okupala u bazenu.

VEZANI ČLANCI:

U drugom videu, mlada žena nastavila je pokazivati ​​bogatstvo svog partnera. “Kada se tvoje prijateljice žale na svoje 50/50 dečke, a tvoji mrze kad ti samo pipneš svoj novčanik.” U kratkom videu prvo se vidi kako ženu vozi njezin muškarac, u Tesli. Par se držao za ruke dok je ona pokazivala svoju Chanel torbu i sandale Christian Dior.

Nekoliko sekundi kasnije, nastavila je dijeliti svoje najnovije dizajnerske darove, uključujući Van Cleef & Arpels ogrlicu i smeđu Chanel torbu preko ramena. Ubrzo nakon toga, žena je bila u Cartieru, gdje joj je pokazan zadivljujući dizajnerski nakit. Zatim je potvrdila da joj je njezin muškarac doista kupio narukvicu, kao i prsten od vrhunske marke. Počastio ju je i drugom Chanel torbom - ovaj put crnom.

@certifiedluckygal don’t know where to find them? I wrote a step by step handbook!😏 #fypシ ♬ original sound - 𝐇.

No, ne samo da poklanja skupocjene torbe i nakit, već je u drugom videu mlada djevojka potvrdila da je njezin bogataš redovito vozi avionom u inozemstvo. I ne samo da je vodi na odmor, već očekivano lete u prvoj klasi. Dok su u zraku, uživaju u pjenušavom vinu i kavijaru, doživljavajući visoku razinu luksuza prije nego što uopće stignu na svoja raskošna odredišta."Nema boljeg osjećaja nego odlučiti ne izlaziti s muškarcem koji nema novaca", rekla je.

Snimka te žene na TikToku, koja je podijeljena pod korisničkim imenom @certifiedluckygal, mnoge je očito ostavila bez riječi jer je brzo postala viralna i prikupila nevjerojatnih četiri milijuna pregleda. Neki korisnici društvenih mreža bili su ljubomorni na ženin luksuzni život, a mnogi su to jedva čekali iskazati u komentarima. Jedna osoba je napisala: "Manifestiram ovo." Druga je dodala: "Gdje da ih nađemo?" Treća je komentirala: "Tražim, pomozi mi pronaći jednog."

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Komentara 1

WA
wannabenovinari
20:13 11.09.2023.

Štracetina! Trebalo bi ju odvest u Bangladeš i tamo ostavit u nekom slamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije