Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zamahnula nogama'

Ostala paralizirana tijekom seksa: Čula sam zvuk kao da je nešto puklo

Foto: Shutterstock
16.10.2018.
u 19:37

Britanka Claire Busby kupila je novi king-size krevet s duplim madracem, a kada je mijenjala pozu u seksu, pala je s njega i zadobila tešku ozljedu kralježnice

Britanka Claire Busby iz Maidenheada u Berkshireu ostala je paralizirana tijekom seksa, a za sve je kriv njezin novi krevet, tvrdi ona.

Ona je, naime, kupila novi visoki king-size krevet s duplim madracem, a kada je mijenjala pozu u seksu, pala je s njega i zadobila tešku ozljedu kralježnice.

Zbog toga je podigla tužbu protiv tvrtke 'Berkshire Bed Company' jer je uvjerena da su joj prodali krevet s greškom, piše BBC.

Sudac Barry Cotter kazao je kako je glavni problem u slučaju je li krevet uistinu bio oštećen i je li to uzrok teške ozlijede Claire Busby.

Žena je ozljedu doživjela tjedan dana nakon što joj je stigao krevet tijekom izmjenjivanja nježnosti s njezinim partnerom Johnom Marshallom.

Na sudu je kazala kako je u trenutku ozljede, zamahnula nogama i okrenula se na leđa, no tada je krevet popustio pa je pala na glavu.

– Tijekom pada čula sam zvuk kao da je nešto puklo – kazala je i dodala kako misli da madraci nisu bili dobro povezani.

U nastavku suđenja otkrit će se je li njezina tužba osnovana.

>> 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seks

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kupatilo
01:34 18.10.2018.

Kriv je mekokitis.Dasi ti bila dobro nasađena nebi pala.

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
19:34 18.10.2018.

Pocepala se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije