Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odsad možete naručiti dostavu kruha

Or’Le Lepinja Kraljica Kruha
15.04.2020.
u 12:49

Ako niste u mogućnosti ići u trgovinu po kruh ili osjećate nelagodu kupiti kruh jer ne znate koliko ljudi ga je već dodirivalo, to je posve razumljivo. Poželjno je dezinficirati sve što unosimo u svoj dom, pa i kupljene namirnice, ali kako to učiniti s kruhom?

Evo dobre vijesti za sve oprezne i za one koji jednostavno ne mogu izaći van – napokon možete kruh naručiti i to svježe pečen!

Or’Le Lepinja Kraljica Kruha po originalnoj recepturi

Or'Le je potpuno sigurna za konzumiranje jer u proizvodnom procesu prolazi kroz vrlo visoku termičku obradu, a pritom je postupak proizvodnje i pakiranja u potpunosti automatiziran (bez dodirivanja rukama). Or'Le je tradicionalni proizvod brzo pečen po HACCP standardu bez konzervansa i aditiva. Jedini sastojci su pšenično brašno, voda, sol i kvasac. Zahvaljujući specifičnom načinu pripreme i svojoj šupljikavoj strukturi, Or’Le Kraljica kruha  je ukusna i lagana, potpuno neutralnog okusa, tako da je možete konzumirati po želji uz svu vrstu hrane. Salata, sendviča, roštilja, pečenja, raznih umaka i namaza te se idealno slaže uz jela sa tjesteninom, gulaš,te sa svim mesnim, ribljim i vegetarijanskim jelima.

Odsad možete jednostavno naručiti pakiranje OR'LE LEPINJA KRALJICA KRUHA 4kg =20kom x 200g., a dostava se vrši brzo i sigurno na vašu adresu putem Hrvatske Pošte. Dio naručenih OR-LE Kraljice  kruha možete pospremiti u zamrzivač, dio u hladnjak, te u hladnjaku upotrijebiti od 3-5 dana te dio koji ćete  odmah upotrijebiti u slast!

Priprema: Or'Le Lepinju Kraljicu Kruha treba ugrijati na tavi pokrivenoj poklopcem pri niskoj temperaturi kako bi imali ukus tek pečene Kraljice OR-LE , (3-4 min) ili u mikrovalnoj pećnici (2 min).

Čuvati u zamrzivaču na temperaturi od -18°C ili nižoj. Nakon odmrzavanja čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 3-5 dana. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se ponovno zamrzavati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije