Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična ideja

Odlučio je zaprositi djevojku, a prije toga je napravio urnebesan eksperiment!

Facebook
02.09.2019.
u 15:04

Tražio je pravi trenutak da svoju dragu pita hoće li se udati za njega, a prvo je želio vidjeti koliko puta može izvaditi prsten, a da ona ne primijeti

Edi Okoro je htio zaprositi svoju djevojku Cally, ali zapravo nije znao kako da to napravi pa se dosjetio da bi se prije toga mogao malo zabavi, piše Bored Panda.

Foto: Facebook/Edi Okoro

Sve je trajalo oko mjesec dana, a ideja je bila napraviti što više fotki prstena, dok Cally ne gleda. Ona naravno nije znala što joj se cijelo vrijeme događa iza leđa pa je priča još smješnija. Sve je objasnio u objavi na Facebooku. 

"Svoju djevojku želite zaprositi na poseban način. Neki planiraju flash mob, drugi svoju najdražu zaprose u restoranu. Ja ovo nisam napravio jer nisam imao plan. Više volim improvizirati i spontan sam. 

Stalno sam nosio sa sobom prsten i nadao se da bi se mogao pojaviti idealan trenutak. Nakon mjesec dana i više čekanja pravog trenutka, sjedio sam na trosjedu i sjetio se. Mogao bih se fotografirati dok držim prsten, a Cally ne zna da ga imam kod sebe. 

Ideja je bila napraviti što više fotografija, sve dok ne naiđem idealan trenutak da je zaprosim ili dok me ne primijeti."

Foto: Edi Okoro

Iako je Edi ispričao sve što se dogodilo, na kraju nije rekao kako ju je zapravo zaprosio, samo je objavio fotografiju na kojoj se vidi da je Cally pristala. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske  beauty proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije