Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svatko misli svoje

Žena je dobila neobičan zaručnički prsten, a fotografija je izazvala niz reakcija

Reddit
28.08.2019.
u 11:05

Nije sigurna treba li reći svojem zaručniku da joj se ne sviđa pa je pitala ljude za mišljenje

Na društvenoj mreži Reddit buduća mladenka je podijelila fotografiju zaručničkog prstena kojeg je dobila od svojeg dečka, a objava je vrlo brzo postala viralna i dobila mnogo komentara. 

Objasnila je kako su zajedno osam godina, a iznenadio ju je tako mali prsten. Pitala je ljude da za njihovo mišljenje, ali i treba li nešto reći svojem zaručniku. 

Not sure if this belongs here or not, but is this lady justified in that she doesn’t want the ring? Would you accept it? from r/weddingshaming

"Zajedno smo osam godina, a pričamo o vjenčanju posljednje tri. Ovo je prsten za koji je štedio i kojim me zaručio. Jesam li materijalist ako mu kažem da ne želim ovaj prsten?", napisala je u objavi i priložila fotografiju prstena.  

Neki su se složili s njom i rekli kako im nije jasno kako joj je mogao kupiti tako nešto: "Inače nisam materijalist, ali da sam takav prsten dobila od svojeg zaručnika, bila bih uvrijeđena", "Slažem se s tobom. Mogu se naći jeftiniji zaručnički prsteni koji ne izgledaju kao da su iz dječjih aparata", "Čak i s malim budžetom mogao je kupiti nešto bolje".

Drugi su pak osudili njezino ponašanje: "Nemoj se udati za ovog muškarca, ali ne zbog veličine prstena, već zbog toga što ti je prsten važniji od osjećaja budućeg muža...", "Moje mišljenje je da prsten nije toliko bitan, koliko je bitno tko ga je kupio". 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Komentara 4

MA
marijaqwer
13:02 28.08.2019.

Ako ti već prsten stvara nedoumicu , svakako još nisi spremna za udaju i stvarne probleme koje donosi brak.

MI
mikulan
20:27 28.08.2019.

A da naučiš pravopis?

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
20:10 28.08.2019.

Kaj se uopće mora imati prsten? Niti sam se zaručivala niti se vjenčala s prstenjem....potpišeš i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije