Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima je to bilo odvratno

Odlučila se za neobičnu metodu: Otkrila kako je suprugu priopćila da je trudna pa zgrozila mnoge

Tik Tok
27.11.2023.
u 16:30

Ona nije vidjela nikakav problem u tome

Korisnica društvenih mreža izazvala je burnu reakciju kada je podijelila kako je svom suprugu otkrila da čekaju dijete. Dok je ona očito mislila da je objava trudnoće slatka i romantična, drugi nisu mogli zaobići jedan detalj i svi su rekli isto, prenosi The Sun.

TikTok korisnica Taylor Watson, @taylormakesvideos, podijelila je video kako ide prema svom partneru. Dok je to činila, nosila je pozitivan test na trudnoću koji su mogli vidjeti samo ona i kamera. Kada je došla do njega, upitala ga je: "Dušo, mogu li ti izmjeriti temperaturu?"

@taylormakesvideos Sweetest pregnancy reveal! ❤️ #couple #goals #fyp ♬ original sound - Taylor Watson

Muškarac je širom otvorio usta, jer je ona rekla da mora staviti "toplomjer" pod njegov jezik. Zatim mu je rekla da "spusti jezik" i pogleda što kaže toplomjer.  Njezin zbunjeni partner zatim ga je izvadio iz usta i spustio pogled, dok ga je ona pitala: "Dobro, što piše?"

Shvativši sve, muškarac je raširio oči od iznenađenja i oduševljenja te je uzviknuo: “Trudna si?!” Dok je buduća mama vrištala od uzbuđenja, on je ustao kako bi je zagrlio i proslavio vijest o njihovoj bebi. Taylor nije mogla biti uzbuđenija što je podijelila video sa svojim pratiteljima te uz objavu napisala: “Najslađe otkrivanje trudnoće.”

VEZANI ČLANCI:

Međutim, drugi nisu bili tako sigurni, jer su svi istaknuli isti zbunjujući detalj o tome kako je prenijela vijest. "Zna li on gdje je to bilo?", pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: "A on nije ni registrirao da se ona popiškila na to i sad mu je to u ustima..."

"Nadam se da je to bio dodatni test na trudnoću", glasio je jedan komentar. No, neki su brzo rekli kako misle da je sve to dio njezina plana i pokušali su razjasniti zabunu. “Ili je uzela čisti test i napisala rezultat samo da dočara da je trudna”, predložio je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “Očito je lažan test!”

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije