Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna kako dalje

Napravio je vazektomiju prije nego što je upoznao svoju djevojku, a ona mu je sad rekla da je trudna: 'U šoku sam'

shutterstock
27.11.2023.
u 14:30

Muškarac, koji je napravio vazektomiju dvije godine prije nego što je upoznao svoju djevojku, bio je užasnut kada mu je ona rekla da je trudna.

Jedan se muškarac našao u nezgodnoj situaciji te ne zna kako dalje jer je svoju vazektomiju tajio od svoje djevojke, ali ona je sada objavila da je trudna, ostavljajući ga s više pitanja nego odgovora. Ako ste ikada bili prevareni, prepoznat ćete taj mučan osjećaj koji para želudac - i shvatit ćete da je teško to iznijeti svom partneru ako to saznate iza njegovih leđa. Međutim, ovaj je muškarac uhvatio vlastitu djevojku u laži, zahvaljujući ogromnoj tajni koju je skrivao od nje, prenosi Mirror.

Muškarac tvrdi da ga je djevojka prevarila i da je on sasvim siguran u tu tvrdnju, jer mu je rekla da je trudna, a nije znala da je on imao vazektomiju - zbog čega on ne može biti tata. Anonimni muškarac pisao je savjetnici Daily Stara Jane O'Gorman jer nije siguran kako pristupiti temi sa svojom naizgled nevjernom partnericom.

VEZANI ČLANCI: 

Rekao je: 'Moja djevojka je objavila da je trudna i uskoro ću postati otac. Jedini problem je što sam imao vazektomiju dvije godine prije nego što smo se upoznali'.  Dodaje i da je žena tvrdila da njihova kontracepcija nije djelovala - ali on nije uvjeren, jer piše: 'Ona laže. Očito je imala seks s drugim tipom'.

Ovo nije prva crvena zastavica u njihovoj vezi, jer se muškarac i ranije borio s povjerenjem u svoju partnericu. 'Dugo sam sumnjao. Prije nekoliko mjeseci počela je nositi otmjene kombinacije na posao i kasno se vraćati kući', ispričao je, 'Tijekom ljeta je objavila da ima trening vikend i pretpostavio sam da odlazi s tajnim ljubavnikom. Tako sam razočaran. Mislio sam da bi ona mogla biti ta. Koliko dugo da je ostavim u neznanju?'.

VEZANI ČLANCI: 

Jane mu je poručila: 'Ovo nije igra. Morate joj odmah reći istinu, kako bi mogla odlučiti što učiniti u vezi s trudnoćom. Razumijem da ste uzrujani, ali ne gubite više vrijeme. Objasnite joj o svojoj vazektomiji tako da ona shvati da beba ne može biti vaša'. Dodaje i da žena mora reći drugom muškarcu za bebu ako je bila nevjerna, i potiče dečka da ne čeka predugo: 'Iznevjerila te i razočarala, ali ne možeš je ostaviti u neznanju jer je ovo preozbiljno'.

Svekrva zahtijevala DNK test za unuku: Slučajno je razotkrila vlastitu ljubavnu aferu

Komentara 6

Avatar Idler
Idler
15:00 27.11.2023.

No, no...uletiš joj sa šprehom - a jel otac zna 😜

AL
alkemičar
23:34 27.11.2023.

A cuj kompa, ako ti neces ima tko hoce, a ti budi i dalje u soku..zena ga nadigrala u njegovoj vlastitoj igri. Nadam se samo da nije pozalio zbog lazi i da i dalje podjednako uziva u njima kao i na pocetku. Karma je k....!

LU
luftbrenzzer
15:26 27.11.2023.

Dakle, on je najprije prevario nju zatajivši da ne može biti otac. Da je to žena znala možda se nikada nebi udala za njega. Sad bi mu bilo najbolje da čkomi kao što je čkomio za vazektomiju i da bude zahvalan da je netko odradio posao umjesto njega. Puno je veći grijeh na njemu jer je pokrenuo spiralu laži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije