Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Odlična metoda za očistiti mrlje u plastičnim posudama, iako ste mislili da su za baciti

TikTok
05.08.2020.
u 07:00

U samo jednoj minuti vaše plastične posude bit će kao nove.

Svi znamo borbu s mnogo pokušaja i neuspjeha da očistimo naše plastične posude od tvrdokornih mrlja od ulja. Većina ljudi takve posude više ne koristi ili ih baca, ali ovaj jednostavan trik to će promijeniti. Prošli su dani snažnog pranja i namakanja posuda satima i satima, kako je jedna žena otkrila revolucionarnu metodu za koju je potrebno malo truda i manje od jedne minute.

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! ##fyp ##cookingvideos ##cookinghacks ##lifehacks ##hacks ##stainremover ##foryou ##foryoupage

♬ original sound - adikempler

Sve što vam je potrebno za čišćenje plastičnih posuda su papirnati ubrus, voda i deterdžent za pranje suđa. U svoju posudu stavite malo deterdženta za pranje suđa te dodajte toplu vodu i dobro pomiješajte. Papirnati ubrus potrgajte na sitne komadiće te dodajte u vodu. Zatvorite svoju posudu te je tresite 45 do 60 sekundi. I to je sve - vaša posuda je kao nova.

Otkako je objavila ovaj video, Adi je prikupila 500 tisuća lajkova i komentara, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom. - Ovo je odlično! Hvala ti na dijeljenju - komentirala je jedna korisnica. - Ovo mi je upravo promijenilo život - otkrila je druga. - Znači ovo je sve što trebam napraviti? A moja majka je satima ribala i na kraju bacila cijelu posudu - glasio je jedan komentar.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 2

ZM
zeljko.mikacic
18:37 05.08.2020.

prastara priča. ako želiš dobro oprati staklenu flašu,natrgaj nutra papira-stare novine, tresi, izbaci papir s vodom,isperi. i ? rezultat za deset. dobro da je netko podsjetio na to.pozdrav

EL
elkomadante
15:51 05.08.2020.

45-60 ? A što ako je 38 ili 64 sekunde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije