Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Odličan trik pomoći će vam da vratite stari sjaj srebrnim narukvicama

TikTok
07.01.2022.
u 14:29

Sve što vam je potrebno sigurno već imate u svom kućanstvu

S vremenom će vaš omiljeni komadi nakita skupiti prljavštinu, ogrebotine i mrlje, a od nošenja uvijek gube svoj početni sjaj. Tako i srebrne narukvice koje su neizostavan nakit za svaku ženu.

Međutim, jedna žena podijelila je odličan trik kako očistiti srebrne narukvice da izgledaju kao nove, a kako prenosi Metro, sve što vam je potrebno sigurno već imate u svom kućanstvu.

Korisnica TikToka Michelle Morera podijelila je video u kojem je pokazala kako čisti svoju Pandora srebrnu narukvicu na jednostavan način, a sve što joj je potrebno je kipuća voda, soda bikarbona, sol i aluminijska folija.

@michellemorera_ hope this helps anyone else! my bracelet looks brand new :) #pandora #pandorabracelet #tarnished #tarnishedjewelry #fyp ♬ abcdefu - GAYLE

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6

Jednu posudu najprije obložite aluminijskom folijom pa ulijte tri šalice kipuće vode. Zatim dodajte jednu žlicu soli i jednu žlicu sode bikarbone. Sve dobro promiješajte pa dodajte svoju narukvicu i ostavite je da se namače pet do deset minuta.  Ako je još ostalo nešto prljavštine, Michelle savjetuje da je uklonite krpom ili mekanom četkicom za zube.

Mnogi korisnici društvenih mreža ostali su oduševljeni njezinim trikom, dok su neki savjetovali i druge načine čišćenja srebrnih narukvica.

“Upravo sam ovo napravila sa svojom narukvicom i razlika je ogromna. Izgleda novo!”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Probala sam ovo i očistilo je svu prljavštinu. Bila sam šokirana da je uspjelo!”

“Moja mama čisti svoje srebro sodom bikarbonom i sokom limete i izgleda potpuno novo! Koristite sok od limete ili limuna za ribanje sode bikarbone na nakitu”, glasio je jedan komentar.

Liječnica otkrila da rublje nikada ne bismo trebali sušiti u kući, nije dobro za zdravlje:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije