Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo morate vidjeti

Njemačka pekarica peče pite i pretvara ih u prava umjetnička djela

Karin Pfeiff Boschek/Instagram
04.06.2021.
u 15:30

Izdala je i knjigu s trikovima za ukrašavanje pita.

Karin Pfleiff-Boschek je pekarica iz Njemačke koja je u kratkom roku postala popularna i došla do 100 000 pratitelja na Instagramu, a sve zahvaljujući svom nevjerojatnom umjetničkom talentu.

Ova inspirativna žena peče pite, ali poseban dio je dekoracija. Naime, od svake pite koju ispeče napravi pravo umjetničko djelo.

Razni geometrijski oblici, voće, cvijeće, boje - to je ono čime Karin oduševljava sve svoje pratitelje nakon što objavi fotografiju nove pite.

 

Osim na društvenim mrežama, Karin je svoj talent prenijela i u knjigu Elegant Pie: Transform Your Favorite Pies Into Works of Art koju je izdala 2019. godine.

Viralni veganski recept: Ispečete kore od banane i dobijete - slaninu!

Pogledajte i umjetnost koju od kruha radi jedna profesorica povijest:

1/15

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije