Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivanje seksualnosti

Privlače li vas oba spola? Odgovorite si na ovih pet pitanja

Seks
Foto: Thinkstock
1/4
03.03.2017.
u 19:25

Primijetili ste da ponekad maštate o istom spolu, a ta ideja vas čak i privlači? Moguće je da podsvjesno podjednako volite i muškarce i žene

Ono što je zaista sjajno kod otkrivanja vlastite seksualnosti jest to da je otkrivate potpuno - sami. Nijedna druga osoba na to ne može utjecati, a vaše bivše veze ne moraju biti nužni odraz vaše 

Elite Daily otkriva 5 znakova da ste možda biseksualni:

1. Primijetili ste da vas privlače i žene i muškarci

Ako vas privlače oba spola, ali razmišljate koji vam je prioritet moguće je da ste zapravo biseksualni.

2. Ljubili ste s osobom istog spola

I svidjelo vam se, razmišljali ste da to i ponovite. Neki izlasci znaju otići u krivom smjeru pa ih nemojte koristiti za definiranje svoje seksualnosti. Međutim, ako osjećate privlačnost i dan kasnije ili razmišljate da sve ponovite - možda ste biseksualni.

3. Niste se ljubili s osobom istog spola, ali vas i dalje privlače

Osobe ponekad otkriju sklonost prema istom spolu tek kad dođe do intimnog odnosa. No, znakova je vjerojatno bilo i prije. Možda se radi samo o znatiželji u adolescentnim godinama, ali potraje li ona dulje možda vas stvarno privlači isti spol.

4. Maštate o suprotnom spolu

Primijetili ste da ponekad maštate o istom spolu, a ta ideja vas čak i privlači? Moguće je da podsvjesno podjednako volite i muškarce i žene.

5. Ne smeta vam nazvati se biseksualnom osobom

Nitko vam ne može reći tko ste i potrebno je neko vrijeme da se sami dovoljno upoznate. Ono što je najzanimljivije kod seksualnosti je njeno otkrivanje. Sami sebe najbolje ćete upoznati i znati pa ako vas ta ideja dovoljno vuče, nemojte strahovati ili skrivati svoj stvarni seksualni identitet.

>> Nakon razvoda, poznata manekenka priznala da voli muškarce i žene

Ključne riječi

Komentara 6

GR
gravitacija
21:01 03.03.2017.

Ja bih volio dvije istospolne u krevetu sa mnom.

Avatar 123456
123456
22:24 03.03.2017.

vi u VL stvarno nemate pametnijeg posla!

BO
borac2525
21:23 03.03.2017.

Jos jedna vjest sa b92

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije