Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Ni izgled ni priča - ženama je kod muškaraca najprivlačnija upravo ova osobina

Par
Getty Images
18.06.2020.
u 16:17

Ako muškarac tijekom izlaska pokušava nasmijati svoju partnericu, to rezultira tima da oboje uživaju u zajedničkom vremenu.

Možda ste oduvijek željeli da vam partner ima odličan smisao za humor i niste sami kada je o tome riječ. Žene više privlače muškarci koju su duhoviti i uvijek traže partnera s dobrim smislom za humor. Mnoga istraživanja podržavaju tu činjenicu. Ako muškarac tijekom izlaska pokušava nasmijati svoju partnericu, to rezultira time da oboje uživaju u zajedničkompriča vremenu, prenosi Pinkvilla.

Ovaj par vjenčao se među prosvjednicima u Americi: 

Prema istraživaču Jeffreyu Hallu sa sveučilišta u Kansasu, ako ste u vezi s muškarcem koji ima dobar smisao za humor, to će vam biti dugoročno ugodno i zabavno putovanje. Oboje ćete biti sretni zajedno i uživat ćete u međusobnom društvu.

Mnoga istraživanja provedena su kako bi se utvrdila veza između humora i romantike. Ukupno 35 volontera ocijenilo je 100 Facebook profila, 51 volontera samaca upoznalo je strance na 10 minuta, 300 studenata sudjelovalo je u istraživanju o braku i udvaranju. Svi oni otkrili su kako su im duhoviti muškarci bili izuzetno privlačni.

Nedavno su objavljeni podaci o evolucijskoj psihologiji, koji su promatrali šale kod muškaraca i smijeh kod žena te su pokazali da su žene više zainteresirane za duhovite muškarce. Njihova duhovita osobnost pokazala je njihovu ekstrovertnu i zabavnu prirodu, što se ženama svidjelo. 

Prema Hallu, smisao za humor govori o nečijoj društvenoj osobnosti. Stoga je humor sada prepoznat kao dio udvaranja koji može produbiti odnos. Za bolje izlaske, Hall preporučuje zbijanje boljih šala jer je smisao za humor moćan i privlačan.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije