Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mamini sinovi

Žene, obratite pažnju: Odnos muškarca s majkom otkriva kakav će biti partner

shutterstock
17.06.2020.
u 16:30

Je li mu majka najbolja prijateljica ili je u potpunosti izbjegava?

Odnos majke i sina može puno otkriti o muškarčevoj osobnosti i vašoj budućnosti zajedno. Muškarčev odnos s majkom definirat će njegovu osobnost i ponašanje. Njegova majka je prva osoba s kojom je bio blizak i imao povezan odnos, a u mnogim slučajevima, majka je ta koja je oblikovala njegove vrijednosti i pogled na svijet. Kad upoznate muškarca, obratite pažnju na njegov odnos s majkom. Otkrit ćete kakva je on doista osoba te kako se odnosi prema svojim partnericama, prenosi Your Tango.

Pogledajte izazov koji su pokrenule majke da provjere koliko su im djeca nježna:

Izbjegava svoju majku

Provodi li dosta vremena izbjegavajući svoju majku, i to ne zato što je zaboravan, već što mu ona stvara tjeskobu? On joj ne može odbrusiti ako ga nervira, on voli udovoljavati ljudima i nije baš samouvjeren. Također, boji se ako joj kaže stvarne osjećaje, da će je uznemiriti ili neće dobivati više pažnje od nje. Poznat je kao ‘simpatičan momak’ i vrlo je popularan u društvu, ali lebdi ispod površine, što znači da se baš ne uključuje u društvene aktivnosti. Ako ste otvoreni tip partner, on neće biti prava osoba za vas. Ako volite biti ispod radara, on je prava osoba za vas.  On može biti pomalo pasivno-agresivan, ali vas neće napustiti ako se veže za vas. Posvećenost njemu stvara tjeskobu, ali ako ju je odlučio prijeći za vas, vi ste postali njegov čuvar. Potrebno mu je mnogo da se suoči s problemima pa očekujte da će duboki razgovori i svađe biti teške.

Majka mu upravlja životom

Ne može učiniti ništa bez maminog odobrenja? Ovo je muškarac koji će vas razmaziti i koji vjeruje da su sve žene važne i cijenjene, ali problem je što u njegovom životu postoji samo jedna kraljica, a to je njegova majka. Svaka velika odluka koju on donese zasnivat će se na tome što ona želi, a ne što vi želite kao par. On je drag i simpatičan momak koji je svačiji najbolji prijatelj. Nitko za njega nema lošu riječ. On je velikodušan i odan, ali na kraju, njegov pogled na vas uvijek će oblikovati ona viđena ili neviđena sila- njegova majka.

Otvoreno mrzi svoju majku

On je marljivi radnik i sjajan poslodavac, ali njegov ugriz je poput ugriza zmije. Ima burne odnose s majkom koji su ukorijenjeni od prvog dana i to nije lijep odnos. Ili ga je iznevjerila ili je samo loša osoba, ali u nekom trenutku ga je toliko razočarala da ne mogu imati dobar odnos. Ima grižnju savjest zbog toga te bi veza s njim značila da biste se morali brinuti o njegovim potrebama. No uz sav svoj temperament, on ima privlačno držanje i emocionalnu komponentu koja graniči s karizmom. On je slomljeni loš momak, a žene to vole i on voli žene, ali to određene točke. Voli kada se ponašaju ‘kako bi trebale’, stoga stalno mijenja djevojke jer se nijedna od njih ne može mjeriti s njime, 

Boji se razočarati majku

Ima blizak odnos s majkom, ali ona mu ne upravlja životom. Umjesto toga ima snažan strah da će je razočarati i sklon je skrivanju stvari od nje, pogotovo ako zna da ih ona ne odobrava. Obično je lukava osoba, preuzima sve vrste rizika i uspijeva u tome, ali ako ste u vezi s njim, morat ćete se uključiti u njegove tajne pothvate, što brzo dosadi. Želi vam ugoditi jer mrzi svađe, ali često se složi s vama te svejedno radi što želi. 

Potpuno je ovisan o majci

Provodi puno vremena s njom i dok ona ne upravlja njegovim životom, on se često slaže i prilagođava njezinom mišljenju. Toliko su bliski da ona zna sve njegove svađe u vezi. On poštuje žene i strpljiv je čuti mišljenje svoje partnerice, ali je nezreo i nije u stanju samostalno donositi odluke. On je osoba koja će prva pomoći svojoj obitelji, ali ima tendenciju ogovarati druge. Njemu je potrebna snažna žena jer uvijek ovisi o drugima.

Majka mu je najbolja prijateljica

Ako je prijatelj sa svojom majkom, ali svejedno joj kaže kada ga uznemiri, on je samopouzdan i samouvjeren muškarac. On je muškarac koji žene ne shvaća prijetnjama, već dobitkom. Uživa u romantičnim odnosima i voli uzbuđenje koje dobije od svađa. Ako ste pasivni ili nesigurni, on nije prava osoba za vas. Njegova mama vjerojatno zna više o njegovim vezama nego što to žele njegove partnerice, ali ako njegova majka ne voli njegovu partnericu, nije ga briga. On ima puno ženskih prijateljica, što bi moglo biti uzrok ljubomore, ali kada se on veže za nekoga, potpuno je odan.

Dariju Gašparović multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije