Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Nemate okrugli papir za pečenje? Napravite ga u par sekundi od onog u komadu

TikTok
26.01.2021.
u 07:00

Otkako je podijelila video, prikupila je više od pet milijuna pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim jednostavnim trikom.

Mnogi od nas našli su se u situaciji kada smo htjeli napraviti tortu, a onda shvatili da nemamo okrugli papir za pečenje. Iako papir za pečenje u komadu može poslužiti kao dobra zamjena, uvijek je bolje imati onaj koji savršeno pristaje u kalup i ne stvara nam probleme.

Jedna žena na svom TikTok profilu objavila je video u kojem je objasnila kako izrezati papir za pečenje na jednostavan način tako da stane u okrugli kalup, kako piše Daily Mail. 

@monmackfood

Baking life hack! Check out my profile for ALLLLL THINGS FOOD!! #foodtiktok #lifehacks #foodie #baking #Homemade #bakinghacks

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Sve što trebate napraviti je uzeti komad papira za pečenje, presavinuti ga u kvadrat, a zatim u trokut. Taj trokut presavinete još nekoliko puta u manje trokute. Papir zatim polegnete na kalup tako da je vrh trokuta u sredini te odrežete višak papira za pečenje na rubu kalupa.

Otkako je podijelila video, prikupila je više od pet milijuna pregleda, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim jednostavnim trikom. - Jako fora! Svakako ću isprobati idući put - komentirala je jedna djevojka, dok je druga otkrila: - Radim ovo već šest mjeseci i uštedjelo mi je vrijeme i živce. -

Prijatelju naručila tortu za rođendan pa u čudu gledala što su na njoj napisali:

1/2

Komentara 1

ZV
zvezdomor
07:28 26.01.2021.

Nevjerojatno.!!!!!... napokon se saznalo kako od četvrtastog papira napraviti okrugli Ponozno se zahvaljujemo VL što je toliku dugo čuvanu tajnu podjelio s nama kretenima. Odmah se dajem u potragu i putujem u Japan u nadi da ću tamo uspjeti nabavititi onaj specijalni uređaj za to.Tzv. škare Hvala još jednom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije