Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Očajna žena: 'Moj partner ima 45 godina, ali stalno gleda prijateljice svoje kćeri'

Shutterstock
24.01.2021.
u 21:45

Kad sam ga ljetos uhvatila s tom curom pokušao je sve poreći, ali ušla sam u birc dok joj je ispod stola držao ruku na nozi, jadna se prestravila i stisla se uza zid, ispričala je žena u pismu Deidre

Jedna od meni najdražih osobina mog dečka je to što se u puno stvari ponaša kao da mu je 20 iako mu je 45 godina: još uvijek igra nogomet i vozi skateboard, a i oblači se 'kao klinac', napisala je žena anonimno u pismu savjetnici i kolumnistici časopisa The Sun, Deidre Sanders. 

No nedavno je, kaže, počeo otvoreno 'sliniti' nad mlađim djevojkama što mi je gadljivo i uništava nam vezu.

Ovo ga je ljeto tako uhvatila, priča, s jednom 20-godišnjakinjom, a sad na društvenim mrežama stalno gleda profile svoje 21-godišnje kćeri i komentira njene 'lijepe prijateljice'.

- Imam 39 godina i uvijek je bio sretan što sam u dobroj formi i što izgledam mladoliko, ali ovo što sad radi mi uništava samopouzdanje - požalila se.

Klodo je super društvo za kavu, a najdraži mu je prijatelj Bucimil

1/6

Zajedno su, kaže, sedam godina, a on se jako promijenio od prošle godine, kad je ostao bez posla.

- Kad sam ga ljetos uhvatila s tom curom pokušao je sve poreći, ali ušla sam u birc dok joj je ispod stola držao ruku na nozi. Ona se jadna prestravila i stisla se uza zid, a on je trčao van za mnom i govorio kako se 'ništa nije dogodilo' - ispričala je. 

Foto: Shutterstock


Uvjeravao ju je, kaže, da je s djevojkom 'samo bio ljubazan', ali sad je sigurna da koketira s prijateljicom svoje kćeri, a na svaku njenu objavu on napiše kako je 'prekrasna'. 

 - Morate sjesti s njim i objasniti mu što vas izluđuje, čak i ako iza njegovog flerta ničeg nema, mora znati da vas tako omalovažava - rekla joj je Deidre.

Ni kćer mu, kaže savjetnica, sigurno neće biti presretna što flertuje s njenim frendicama, a vjerojatno je u krizi srednjih godina: izgubio je posao, prešao 45.-u i djeca su mu odrasla.

- Kad tad će se morati zapitati gdje takvo ponašanje vodi i što zapravo želi od života - dodaje. 

Josip je izgubio kuću u potresu, a društvo mu pravi psić kojeg je preimenovao u Potres 🐶

Josip je izgubio kuću u potresu, a društvo mu pravi psić kojeg je preimenovao u Potres 🐶

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 20. siječnja 2021.

 

Komentara 3

KP
konzervativni_preporod
22:14 24.01.2021.

Dotična je vjerojatno debela, celulitna i neodržavana stoga jasno je zašto se kod takvih žena javlja paranoja

MO
montello
17:54 25.01.2021.

želi mlađe i sada si ljubomorna.

SI
sisavac
22:13 24.01.2021.

Hm, ne znam, svi govore da je janjetina zdrava...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije