Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna kako dalje

'Ne mogu odoljeti svojoj šogorici, čak smo se poseksali i na mom vjenčanju'

shutterstock
07.10.2020.
u 20:30

Sve je krenulo prije četiri godine, a on još uvijek ne zna kako odabrati koja je prava za njega.

- Moja supruga i ja zajedno smo pet godina, a četiri godine spavam s njenom sestrom. Imam 29, a supruga 27 godina. Imamo djevojčicu od tri godine. Moja šogorica ima 25 godina. Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja se supruga onesvijestila, pa smo joj pomogli da legne i otvorili još jednu bocu. Volim svoju ženu, ali njezina sestra je nešto sasvim drugo - puna oblina, seksi i drska. Oduvijek sam joj se sviđao. Poljubili smo se i brzo završili u krevetu. Seks je bio nevjerojatan. Poseksali smo još nekoliko puta tijekom sljedećih mjesec dana i razmišljao sam da bih trebao prekinuti vezu te biti s njom, umjesto sa suprugom - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Zarađuje 265 tisuća kuna godišnje: Ona je najplaćenija ljubavnica na svijetu:

1/3

Međutim, njegova supruga je zatrudnjela i tada su se odlučili vjenčati. Iako je on rekao njezinoj sestri da moraju prekinuti svoju aferu, seks im je bio toliko strastven da jednostavno nisu mogli prestati. Njegova supruga bila je trudna šest mjeseci tijekom njihovog vjenčanja te je tada ponovno spavao s njezinom sestrom. Ona je sada trudna s drugim djetetom, a on ne zna što napraviti jer ne može prekinuti aferu, ali svejedno voli svoju suprugu.

- Uspjeli ste godinama skrivati ​​svoju vezu, ali jednog dana neizbježno će nešto poći po zlu i toliko će ljudi biti nesretno: vi, vaša supruga, vaša djeca, vaše obitelji, čak i vaša ljubavnica. Recite šogorici da vaša veza mora prestati sada, zbog svačije dobrobiti. Budite ljubazni i pristojni, ali odlučni. Zatim se usredotočite na svoj brak i djecu, oni zaslužuju sve najbolje od vas - odgovorila mu je Deidre.

On ima 110, a on 104 godine te su najstariji par na svijetu:

Komentara 1

IM
Inmerps mod aZ
21:27 07.10.2020.

Bravo majstore, svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije