Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO!

Navodno postoji ispravan način i za točenje mlijeka: Tiktoker otkrio kako se više neće prolijevati!

Tik Tok
05.10.2022.
u 12:30

Mlijeko, a i sokovi u kartonskim pakiranjima, najčešće otvor imaju bliže jednom rubu nego drugom. Točite li ih na način da je otvor dolje, bliže čaši, zrak ne može ulaziti u tetrapak i zbog toga će se tekućina izlijevati neujednačeno

Dogodi li vam se ikada da kada otvorite mlijeko u tetrapaku i točite ga, ono umjesto da samo lijepo curi u šalicu ili čašu, kapa na sve strane? Jeste li znali da postoji mogućnost da ste ga krivo točili? Naime, jedan tiktoker podijelio je video u kojemu je pokazao koji je ispravan način, a prema komentarima gledatelja videa, činilo se da je mnogima to bila novost, piše The Sun.

Tajna za savršenu pizzu nije u sastojcima već u jednom triku u pripremi:

1/5

Mlijeko, a i sokovi u kartonskim pakiranjima, najčešće otvor imaju bliže jednom rubu nego drugom. Točite li ih na način da je otvor dolje, bliže čaši, zrak ne može ulaziti u tetrapak i zbog toga će se tekućina izlijevati neujednačeno. Malo zastane, pa onda odjednom jače pljusne van. Okrenite ga tako da je otvor na gornjoj strani i tekućina će glatko istjecati van i direktno u čašu ili šalicu.

 

@rightguysreview How to pour milk 😱 #lifehack #hack #viral #fyp #foryou #foryoupage #rightguysreview #iwastodayyearsold #whoknew #milk ♬ original sound - RIGHT GUYS

 

Korisnik Mark Brown u videu je demonstrirao ispravan način točenja mlijeka, a zatim rekao da se i sam iznenadio kada je vidio koliko glatko mlijeko teče, bez ikakvih prskanja izvan čaše. 

Većina korisnika u komentarima je priznala da nisu čuli za taj trik i iznenadili su se kada su vidjeli kako funkcionira. 

- Čini mi se kao da sam to trebao znati sam od sebe - napisao je jedan korisnik.

- Svašta naučim na ovoj društvenoj mreži - dodao je drugi. 

Isprobajte jeftini trik za čišćenje prljavog posuđa: Trebat će vam samo dvije vrećice čaja!  
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
19:15 05.10.2022.

A jel treba mlijeko držati lijevom ili desnom rukom? Početi u parnoj ili neparnoj minuti? I naravno, koje boje treba obući majicu?

BE
Beyonder
14:05 05.10.2022.

Na šta je društvo spalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije