Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SITUACIJA

Buduća mladenka bijesna jer je zaručnik zabranio njezinom tati da ju otprati do oltara: ‘Sebičan je’

Shutterstock
03.10.2022.
u 09:30

Žena je objasnila da, iako je ona u odličnim odnosima sa svojim ocem, njezin budući suprug baš ga i ne voli jer se stalno sukobljavaju oko raznih stvari, uključujući i to da im je njezin otac odbio dati novac za vjenčanje

Za mnoge je mladenke vrlo sentimentalan i značajan trenutak kada ih otac, ili neki drugi bliski član obitelji, doprati do oltara. No, jedna buduća mladenka ostala je ogorčena nakon što joj je njezin zaručnik rekao da potraži nekog drugog tko će to učiniti, jer odbija dopustiti da njezin tata bude toliko uključen u njihovo vjenčanje, piše Mirror

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Žena je objasnila da, iako je ona u odličnim odnosima sa svojim ocem, njezin budući suprug baš ga i ne voli jer se stalno sukobljavaju oko raznih stvari, uključujući i to da im je njezin otac odbio dati novac za vjenčanje. Ona nedostatak financijske potpore ne vidi kao problem jer si mogu priuštiti da sami financiraju svoj veliki dan, ali njezin zaručnik kaže da bi njezin otac trebao biti zahvalan što je još uvijek pozvan.

- Nemam veliku obitelj, samo tatu i stariju sestru. Moj tata je oduvijek bio samohrani roditelj koji je posvetio svoj život meni i mojoj sestri, radeći preko 14 poslova u proteklih šest godina kako bi nam omogućio sve što želimo. Ne mogu uopće zamisliti da me neće pratiti do oltara - napisala je buduća mladenka u objavi. 

Njezin zaručnik i otac stalno se raspravljaju i sukobljavaju oko raznih gluposti. Nedavno je njezin zaručnik predložio njenom ocu da proda kamion koji mu godinama samo stoji na prilazu, no njezin otac se jako uvrijedio i naljutio na njega, jer je to kamion njegovog oca koji mu puno znači. Zatim se dogodila svađa oko vjenčanja i to sada traje već neko vrijeme, a ona se nalazi u vrlo neugodnoj situaciji.

- Uzrujala sam se kada mi je rekao da potražim nekog drugog. Rekla sam mu da moj tata nije dužan dati te novce, te da ih trenutno niti nema i ne može si to priuštiti. Rekao mi je da ću mu tako pokvariti raspoloženje na dan našeg vjenčanja i naljutiti ga, ali sam ga nazvala sebičnim jer mi želi oduzeti trenutak o kojem sam sanjala godinama - objasnila je. 

Vikao je na nju što ga je nazvala sebičnim, i rekao joj da ju nije briga za njegove osjećaje, a zatim je otišao. Ljuti se na nju i inzistira na tome da je ona bezobzirna. Upitala je korisnike je li možda pogriješila, no oni su čvrsto stali na njezinu stranu, te joj pisali da razmisli je li udaja za tog čovjeka uopće dobra ideja.

- Zašto se želite udati za ovog muškarca? Radije pronađite nekoga tko se lijepo ponaša prema vama i vašoj obitelji - napisala je jedna korisnica.

- Želi vas udaljiti od vašeg oca na vaš najvažniji dan u životu. Zaista nije toga vrijedan - dodala je druga korisnica.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Komentara 1

NE
nešperlin
13:16 03.10.2022.

Daj mu vritnjak i traži srodnu dušu,ovaj to nije. I javi kako je završilo,baš me zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije