Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO!

Stručnjakinja za čišćenje podijelila trik za uklanjanje masnih mrlja s odjeće: ‘Trebate samo jednu stvar!’

Shutterstock
29.09.2022.
u 12:30

Stručnjakinja za čišćenje je demonstrirala svoju tehniku uklanjanja mrlje na Tik Toku, a tvrdi da vam je za to potrebno ulje eukaliptusa koje će, kako kaže, učiniti čuda

Masne mrlje vrlo je teško ukloniti, a to zna svatko tko ih je barem jednom pokušao oprati s odjeće. Iako vam se čini kako je možda jedino rješenje da majicu s masnim mrljama bacite u smeće, pričekajte s tim. Naime, jedna stručnjakinja za čišćenje na Tik Toku je podijelila video u kojemu je pokazala svoju odličnu metodu za uklanjanje mrlja od ulja, a sve što vam treba je - ulje.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8

Kako piše The Sun, Celia je demonstrirala svoju tehniku uklanjanja mrlje, a tvrdi da vam je za to potrebno ulje eukaliptusa koje će, kako kaže, učiniti čuda.

Dakle, na masnu mrlju nanesite nekoliko kapi eteričnog ulja eukaliptusa, dovoljno da se upije. Koristite čajnu žličicu za nanošenje ulja, kako biste bili sigurni da niste stavili previše.  Potom tretiranu odjeću jednostavno operite u perilici, a kada je izvadite, mrljama ne bi trebalo biti ni traga. Ulje eukaliptusa će odjeći također dati i predivan miris. 

 

@celia.gercovich THE ULTIMATE LIFE HACK! #lifehack ♬ original sound - Celia Gercovich

 

Upozorila je i da prije čišćenja mrlje, s unutarnje strane majice stavite karton, kako bi zaštitili ostale dijelove majice i koncentrirali se samo na zamašćeni dio.Na kraju videa vidi se kako Celia vadi džemper iz sušilice i pokazuje nevjerojatne rezultate, te je i sama oduševljena što su masne mrlje samo nestale. 

- Možda je čudno što vam savjetujem da koristite ulje kako biste se riješili mrlja od ulja, ali zaista djeluje. Ovo je najbolji trik koji sam ikada otkrila - rekla je. 

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije