Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SVIĐA JOJ SE NJIHOV ODNOS

‘Moj suprug se sve više zbližava sa zgodnom kolegicom s posla: Bojim se da će me prevariti’

Shutterstock
27.09.2022.
u 19:31

Naime, jednom ju je doveo kući da obave nešto za posao, a ona je ostala na večeri, te je upoznala njihovu djecu za koju se izrazito zainteresirala

- Postajem jako paranoična oko prijateljstva mog supruga i njegove nove kolegice na poslu. Ova žena je mlada, slobodna i vrlo privlačna, a kada je počela raditi prije nekoliko mjeseci, moj suprug joj je bio mentor. Međutim, to mentorstvo se prelilo s posla na privatno vrijeme. Bili su vani na piću i večeri nakon posla, a jednom ju je doveo i kod nas kući - napisala je jedna žena za Mirror.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5

Naime, doveo ju je kući da obave nešto za posao, a ona je ostala na večeri, te je upoznala njihovu djecu za koju se izrazito zainteresirala. Tjedan nakon toga, suprug je bio u gradu s njihovim sinom i naletjeli su na nju pa su zajedno popili kavu, a zatim su ponovno otišli do njihove kuće gdje je popila piće s njim. 

- Ona je draga i simpatična, a moj suprug je vrlo otvoren u vezi njihovog prijateljstva, ali nešto mi jednostavno nije u redu i ne mogu se suzdržati od pomisli da mu se sviđa i da će me prevariti s njom. Ne želim ovo pretvarati u nešto što nije, ali pitam se bi li on tako prihvatio da dovodim seksi mladića kući i viđam ga izvan ureda - nastavila je.

- Mislim da mu morate reći da je prekoračio granicu. Bilo da se nešto događa ili ne, očito je da se osjećate nesigurno, dovodite u pitanje njegove motive i stoga ta situacija destabilizira brak. To njegovo prijateljstvo utječe i na vaš obiteljski život, pa mora razmisliti o tome kako bi se doista osjećao da vi radite istu stvar s muškim kolegom, a prilično sam sigurna da mu ne bi bilo svejedno. Ako imate osjećaj da njihovo prijateljstvo ide krivim smjerom, onda mu morate nešto reći, a ako mu je stalo do toga kako se vi osjećate, onda će ju prestati viđati izvan posla i neće tražiti nikakve isprike. Ako se bori protiv toga, pitajte ga zašto bi riskirao brak zbog nečega što mu ništa ne znači. Možda i jesu samo kolege s posla, ali postoji potencijal i da bude nešto više - odgovorila joj je Coleen Nolan.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Komentara 1

MO
montello
14:53 28.09.2022.

Ako pocnu biti vise skupa i hoce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije