Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki promašaj

Naručila je vjenčanicu putem interneta, ali ono što je došlo nije ni blizu toga

TikTok
13.04.2021.
u 13:29

Za svoje vjenčanje odlučila se za sasvim drugačiji izgled i odabrala je crnu haljinu s dubokim izrezom, umjesto tradicionalne bijele haljine.

Svi smo u jednom trenutku bili razočarani odjećom koju smo kupili preko interneta, ali jednoj ženi dogodilo se nešto puno gore. Naime, kako prenosi The Sun, korisnica društvenih mreža, Lilly Puhalla, preko interneta je naručila savršenu vjenčanicu, no ono što je došlo u pošti izgledalo je sasvim drugačije i ostala je potpuno razočarana.

U videu na TikToku, Lily je otkrila da je uočila svoju vjenčanicu iz snova po povoljnoj cijeni od samo 300 kuna i činilo joj se da je to bila sudbina. No, nakon što je čekala tri mjeseca da stigne, bila je šokirana kad je saznala koliko se predmet razlikuje od verzije koju je vidjela na stranici.

@lillypuhalla

yeah so f*ck soda club if they ever appear again you should probs avoid #greenscreen #whatiwanted vs #whatigot#fail

♬ original sound - Madeline

Lily se za svoje vjenčanje odlučila za sasvim drugačiji izgled i odabrala je crnu haljinu s dubokim izrezom, umjesto tradicionalne bijele haljine. Prema stranici Sodaclubs, odakle je Lily naručila haljinu, haljina je opisana kao "tamnocrna bez rukava s cvjetnim remenom".

Iako je haljina koju je dobila odgovarala nekim kriterijima - crna, cvjetni detalji i s omotanom suknjom - ta se dva odjevna predmeta uopće ne mogu uspoređivati. Također je dodala u komentarima videa da je stranica sada izbrisala haljinu iz svoje ponude pa će njezina biti donirana.

Foto: TikTok

Njezin video brzo je postao popularan na društvenim mrežama, a mnoge je nasmijao izgled dobivene haljine. - Ovo je puno gore nego što sam zamišljala - komentirala je jedna korisnica, dok se druga našalila: - Dobila si jako otmjeni kupaći kostim. -

Naručila bodi s popularne stranice i dočekalo je prljavo iznenađenje:

1/2

Komentara 1

MO
montello
18:40 13.04.2021.

kupila mačka u vreći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije