Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta mu je!

Napravio je aplikaciju za pronalazak partnera, a jedina osoba na aplikaciji je - on!

Singularity
27.11.2019.
u 10:47

Aplikacije za pronalaženje partnera uglavnom stvaraju stres i zapravo su vrlo dosadne za pronaći onu pravu osobu.

Možete listati korisnike dok ne ispunite vaše srce ili se dopisivati s nekim beskonačno, ali ponekad je zaista teško pronaći ono nešto - pogotovo kada aplikacije imaju bezbroj korisnika.

Jednom mladiću postalo je i više nego naporno natjecati se s ostalim muškarcima, pa je odlučio napraviti vlastitu aplikaciju za spojeve. Ova aplikacija, nazvana Singularity malo je ipak drugačija od onih poput Tindera, Hingea ili Badooa, prenosi ladbible.com.

Singularity-u se može priključiti bezbroj žena, ali jedini muškarac koji se može registrirati je Aaron Smith - tvorac aplikacije!

Foto: Singularity

31-godišnjak kaže kako je umoran od utrke za ženskom pažnjom, pa je odlučio napraviti nešto poput ovoga kako bi se istaknuo.
"Najveći problem aplikacija za pronalazak srodne duše je  taj što moje lice nije dovoljno istaknuto", kaže Aaron. "Kada vam život da limune prvo biste trebali napraviti limunadu. Onda se pobrinite da niti jedna tvrtka ne može proizvoditi vlastite sokove. Jedini dostupni sok bit će vaša limunada!" Singularity ima i vlastiti promo video kako bi privukli više ljudi, odnosno žena.

Softverski inženjer i Aaronov najbolji prijatelj Scott McDowell misli kako bi ovo moglo potpuno promijeniti pronalaženje srodne duše putem interneta. "Svi mi koji smo se okušali u online dejtanju u bilo kojem obliku možemo se poistovjetiti sa činjenicom da je zaista ponekad bezveze." S obzirom na to da aplikacija postoji vrlo kratko, Aaron kaže kako još nema baš puno korisnika. "Nadam se da će ljude nasmijati apsurdnost onoga u čemu smo sputavani kao društvo."

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije