Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično ponašanje

Nakon komentara dečka otišla sa spoja: 'Rekao mi je da njegov pas misli da sam - ružna!'

Pixabay
05.09.2022.
u 09:30

Rekao je kako čudno ponašanje njegovog psa pokazuje da mu se ona ne sviđa te da je neće prihvatiti

Jedna je žena nedavno svog novog dečka po prvi put posjetila kod njega doma, kako bi upoznala njegovog psa, no ostala je u šoku kad joj je ljubimac kritizirao izgled. Inače, 25-godišnjakinja je, kaže, četiri mjeseca bila u vezi s 31-godišnjim dečkom Michaelom, no njegovog je psa do tada vidjela samo na slikama i videima, kako prenosi Mirror.

Par je dogovorio da će ona doći k njemu i skuhati im večeru, te istovremeno upoznati njegovog psa, no nakon što su sjeli za stol,  primijetila je da se pas neobično vrti u krug. Michael se na to nasmijao, a ona ga je, zbunjena, pitala što to pas radi;  tada su stvari postale čudne.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

- Odgovorio mi je da mu je pas baš pričao o meni. Rekla sam 'hmmm, dobro?' a onda je on rekao da pas misli da sam ružna. Taj me komentar potpuno šokira. Pogledala sam Michaela i pitala ga je li ozbiljan, a on je počeo objašnjavati da je njegov pas takav s nekim ljudima i da se ne trebam uvrijediti zbog 'ponašanja životinje' - podijelila je djevojka na Redditu pod korisničkim imenom u/LauraJade2013.

Osjećala se, kaže, užasno jer se ionako cijeli život bori s manjkom samopouzdanja i riječ 'ružna' joj izaziva jako loše emocije.

- Povrijedilo me kako je iskoristio psa da mi kaže što misli o mom izgledu”, dodala je.

Uslijedila je svađa, a na kraju je ona otišla kući. Michael ju je nekoliko puta zvao , a kad mu se konačno javila, on je nju optužio da je pretjerala.

"Rekao mi je da se riješim 'toksične' osjetljivosti i da se što je prije moguće pozabavim sa svojim nesigurnostima jer će inače odrediti ton naše vezi i kasnije eventualno braka", nastavila je.

Sestra joj je, dodaje, rekla da se trebala samo nasmijati pa se obratila Reddit korisnicima kako bi i njih pitala misle li da je on pretjerao ili da je ona pretjerano osjetljiva.

- Dakle, ili je tvoj dečko totalni kreten koji koristi svog psa da te vrijeđa ili on doista vjeruje da njegov pas razgovara s njim. U svakom slučaju, on nije netko zbog koga bih toliko brinula. Oslobodi se tereta (Michaela) i reci sestri da se gubi."

"Michael je bio okrutan i za to je iskoristio svog psa i s tim pokazao kakav je. Sigurna sam da nisi ružna, a on je na to i igrao, kao i na tvoju nesigurnost. Mrzim ljude koji koriste šale kao paravan za zločestoću. Molim te, nađi nekoga tko zaslužuje tebe, tvoje kuhanje i tvoju pažnju", poručila joj je druga korisnica.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije