Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestvarno

Upoznale su se na fakultetu i ostale u šoku: Izgledaju gotovo isto i rođene su u dan razlike - a nisu u rodu!

TikTok/@amyharrietx
04.09.2022.
u 14:00

Sjećate se filma Zamka za roditelje? Ova priča jako podsjeća na taj scenarij.

Amy Harriet, djevojka iz Velike Britanije, podijelila je prošle godine nevjerojatnu i zanimljivu priču na internetu. Naime, kada je upisala fakultet znala je da će živjeti s cimericom u studentskom stanu, ali nije znala ni ime ni prezime, upoznale su se tek prvi dan - i ostale u šoku!

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

Ona i cimerica Grace toliko su sličile jedna drugoj fizički da su odmah pomislile kako su davno izgubljene blizanke. Kao da plava kovrčava kosa, plave oči i gotovo iste crte lica nisu bile dovoljne, djevojke su iz razgovora shvatile da su rođene u dan razlike, prenio je The Sun!

 

@amyharrietx Reply to @charlotte.maexx ahhh exciting #longlosttwin #university #flatmate #foryou #notforyou #foryoupage #notforyoupage #fyp #notfyp ♬ original sound - Hannah Brown


"Zamislite kako smo obje reagirale kada smo uselile u stančić i upoznale se prvi put", rekla je Amy na TikToku gdje su ljudi u komentarima pisali kako su oduvijek htjeli ovakvu životnu priču koja je ista onoj iz filma Zamka za roditelje s Lindsay Lohan u glavnoj ulozi.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
14:46 04.09.2022.

Isti poštar je tatek?

MO
montello
13:10 05.09.2022.

Svatko ima svog dvojnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije