Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ili maramice za sušilicu

Najjednostavniji način za ukloniti mrlje od dezodoransa s odjeće: Koristite stare najlonke!

Shutterstock
18.07.2022.
u 14:30

Samo tajicama ili najlonkama istrljajte poflekana područja i gledajte kako mrlje nestaju, a možete ih istrljati i iskorištenom maramicom za sušilicu rublja.

Ponekad je ljeti dezodorans najučinkovitiji načina da se spriječi neugodan miris znoja, no mrlje koje od njega ostaju na odjeći nije uvijek lako ukloniti.

Ipak, postoji nekoliko pametnih trikova koji vam u tome mogu pomoći; a s nekima te komade odjeće ne morate ni stavljati na pranje; za skidanje mrlja možete iskoristiti stare najlonke, rekla je stručnjakinja za portal Spruce.

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

- Samo tajicama ili najlonkama istrljajte zamrljana područja i gledajte kako fleke nestaju - rekla je, "a ako ih nemate pri ruci možete upotrijebiti i maramicu za sušilicu rublja i s njom istrljati tragove dezodoransa".

Samo, kaže stručnjakinja, upotrebite korištenu jer bi nova mogla ostaviti bijeli trag na tamnim tkaninama, a pazite i da je potpuno suha."

A ako ništa drugo ne uspije ili se nađete negdje s flekama na majici, a ništa od ovog nemate kod sebe; jednostavno trljajte tkaninu o tkaninu

Dobro je, kaže stručnjakinja, i oprati komad odjeće nakon što s njega uklonite tragove dezodoransa, kako biste spriječili da se mrlje 'ugrade' u tkaninu.

- Što dulje stoje, to će ih teže biti ukloniti pa je ključno djelovati brzo! - zaključila je.

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije