Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje od elektronske glazbe

Više od 200 izvođača na ovogodišnjem Dimensions Festivalu

Dimensions festival
Foto: Dimensions festival
07.08.2014.
u 15:06

Više od 200 izvođača na 11 pozornica nastupit će na Dimensions festivalu od 27. do 31. kolovoza u Štinjanu pokraj Pule

Više od 200 izvođača na 11 pozornica nastupit će na Dimensions festivalu od 27. do 31. kolovoza koji se po treći put vraća na magičnu lokaciju tvrđave Punta Christo u Štinjanu kraj Pule, dok je za otvorenje rezervirana pulska Arena.

Dimensions festival jedan je najboljih elektroničkih festivala koji okuplja najbolje od svjetske elektroničke scene, uz primjese house, techno, jazz, funk, soul, drum and bass, psych i pop glazbe, predstavljajući uz najveća imena i nove generacije nadolazećih talenata.

Headlineri Dimensions festivala uključuju izvođače kao što su Caribou, Warpaint, Darkside, Roy Ayers, Jon Hopkins, Moodymann, Theo Parrish, Juan Atkins & Moritz von Oswald, Underground Resistance Pres. Timeline (live), Gilles Peterson, Metro Area (live), Nina Kraviz, Floating Points, Omar, Mala (live), Kode 9 i brojne druge.

Jedan od vrhunaca festivala svakako će biti nastup jedinstvenog Cariboua, poznatog nagrađivanog kanadskog glazbenika i producenta koji djeluje i pod imenima Manitoba i Daphni te nastup Britanca Jona Hopkinsa, čiji je fan i legendarni Brain Eno.

Na Dimensions se vraća Gilles Peterson, kultna figura scene, kao i Floating Points, dok će Titan techno glazbe Anthony “Shake” Shakir odmjeriti snage s jednako cijenjenom ikonom house glazbe Karizmom.

Povoljnije early bird ulaznice za hrvatske i ex-yu posjetitelje po cijeni od 660 kuna za festival i po cijeni od 240 kuna za koncert otvorenja u Areni te vikend plus ulaznice po cijeni od 500 kuna koje vrijede za petak/subotu i četvrtak ili nedjelju, možete nabaviti putem Entrio.hr.

>>Nakon Outlooka, Pula domaćin Dimensions festivala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije