Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite!

Večernji list daruje vam kupon s 50 posto popusta u Aquaparku Terma Sveti Martin

Aquapark
Foto: PR FOTO
1/8
02.08.2017.
u 13:42

U petak 4. kolovoza ne propustite kupon uz Večernji list koji vam donosi 50% popusta u Termama Sveti Martin

Vruće vam je? Zašto se ne bi rashladili u Aquaparku Terma Sveti Martin i uronili u svijet zabave za sve uzraste?

Aquapark u sklopu LifeClass Termi Sveti Martin nudi pregršt aktivnosti, a može se pohvaliti s čak 2.600 metara kvadratnih vodenih površina. Sastoji se od velikog vanjskog rekreativnog bazena s trakama za plivanje, 2 whirl-poola na umjetnim otocima, bazena s toboganima,vodenom stazom za tri osobe i brojnih animacijskih programa za djecu i odrasle.

Osim brojnih punktova s raznovrsnom hranom i bogatom ponudom osvježavajućih pića, hladovinu je lako naći na ležaljkama koje okružuju cijeli kompleks. Aktivnosti koje se pružaju su raznovrsne, a svakako treba probati spuštanje na zip line-u i staru, ali dobru odbojku na pijesku.

Osim vanjskih, postoje i unutarnji, Temple of Life bazeni, obogaćeni ljekovitom termomineralnom vodom koja sadrži brojne elemente dobre za zdravlje.

Večernji list želi vam omogućiti da budete dio vrhunske zabave i osvježenja te svim svojim čitateljima u petak, 4. kolovoza daruje kupon s 50% popusta za kupanje u Aquaparku!

Foto: PR FOTO

Popust se odnosi na redovne cijene pojedinačnih cjelodnevnih ulaznica za vanjske bazene i vrijedi od 4. 8. do 3. 9. 2017. i za jednu osobu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije