Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevat će Rihanna

Na 'predvjenčanju' imat će 1200 gostiju, a poslužili su i večeru za 50 tisuća svojih sugrađana

Cricketgully/Facebook
01.03.2024.
u 11:30

Samo vjenčanje neće se održati do srpnja, a svečanosti su de facto započele u srijedu kada su Anant i njegova buduća mladenka priredili zajedničku večeru za lokalno stanovništvo koja je poslužila 51.000 ljudi.

Čarter avioni za tajkune i slavne osobe, nastup Rihanne i upute za odijevanje s tematikom ‘groznica džungle’ prilikom posjeta centru za spašavanje životinja - tako milijarder Mukesh Ambani pokreće veliko indijsko vjenčanje za svog sina. Čelnik indijskog konglomerata Reliance i najbogatiji čovjek u Aziji, s neto bogatstvom od 114 milijardi dolara prema Forbesu, poznat je po tome što se voli istrošiti za zabavu, prenosi CNN

Indiju, ali i ostatak svijeta, zadivio je trodnevni jamboree prije vjenčanja za njegovog najmlađeg sina Anant Ambanija (28), koji bi trebao oženiti svoju dugogodišnju djevojku Radhiku Merchant (29). Zabava počinje u petak i prisustvovati će 1200 gostiju, a odvija se u naselju u Jamnagaru u blizini Relianceove glavne rafinerije nafte u zapadnoj državi Gujarat.

 

Samo vjenčanje neće se održati do srpnja, a svečanosti su de facto započele u srijedu kada su Anant i njegova buduća mladenka priredili zajedničku večeru za lokalno stanovništvo koja je poslužila 51.000 ljudi.

Uz pop i R&B superzvijezdu Rihannu, nastupit će američki mađioničar David Blaine, a održat će se i tradicionalne ceremonije u hramskom kompleksu. Anantovoj zabavi prije vjenčanja vjerojatno će prisustvovati Bill Gates, Mark Zuckerberg, indijski milijarderi Gautam Adani i Kumar Mangalam Birla, kao i mnogi igrači kriketa i filmske zvijezde Bollywooda kao što su Shah Rukh Khan i Salman Khan. 

VEZANI ČLANCI: 

Vjerojatno će prisustvovati i Bob Iger, izvršni direktor Disneya, koji je u srijedu najavio 8,5 milijardi dolara vrijedno spajanje svojih medijskih sredstava u Indiji s Relianceom. Anant je direktor novog energetskog poslovanja Reliancea i jedno od troje Ambanijeve djece koja su nasljednici njegova carstva. Merchant je direktor u indijskom Encore Healthcareu.

Ambani je također dospio na naslovnice s vjenčanjem svoje kćeri Ishe 2018., koje su neki opisali kao mini-davoski summit. Bivši američki državni tajnici Hillary Clinton i John Kerry bili su među onima koji su se tada na plesnom podiju zabavljali s bollywoodskim zvijezdama.

VEZANI ČLANCI: 

Gosti proslave Anant Ambanija kušat će 500 jela koje je osmislilo oko 100 kuhara, a bit će im dostupni i frizeri, vizažisti i dizajneri, Posjetit će centar za spašavanje za koji Reliance kaže da je dom za više od 2000 životinja i da ima jednu od najvećih svjetskih bolnica za slonove. Dress code je ‘groznica džungle’, a gostima se savjetuje da nose odjeću s uzorkom životinja ili havajske košulje.

U ponudi su povratni charter letovi iz New Delhija i Mumbaija, ali gosti su zamoljeni da se ograniče na samo dva komada prtljage ili tri kofera po paru. U dokumentu se upozorava da ‘ako ponesete više’, nema jamstva da će stići istim letom.

Pogledajte kako izgleda masovno vjenčanje u Indiji: 'U grupnoj ceremoniji se vjenčalo 129 parova'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije