Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdrava i fit!

Ima 93 godine, a izgleda bolje nego s 50: 'Ovo je pet tajni mog izgleda'

@colostrum.health
29.02.2024.
u 11:30

Najvažniji na njezinoj listi bio je tonik protiv starenja i za podizanje imuniteta.

Jedna je 93-godišnjakinja pokazala svijetu kako se ona bori protiv starenja. Wellness guruica, koja se na TikToku naziva @colostrum.health, vjeruje da sada izgleda bolje nego što je izgledala s 50 godina, a sve je to zahvaljujući prirodnim pripravcima za zdravlje. Također, na svome je profilu odlučila podijeliti svoje savjete kako zauvijek izgledati mlado, piše The Sun

‘Ovo je pet holističkih zdravstvenih tajni zbog kojih s 93 godine izgledam mlađe nego s 50’, napisala je u galeriji. Najvažniji na njezinoj listi bio je tonik protiv starenja i za podizanje imuniteta: pije sok od đumbira i limuna svako jutro na prazan želudac.

Foto: @colostrum.health

Ako imate problema s ožiljcima od akni ili tamnim mrljama na koži, rekla je da će stavljanje sirovog krumpira na ta područja dva puta dnevno pomoći da oni nestanu. Osim kože, zdrava joj je i kosa. ‘Domaće ružmarinovo ulje jedini je način da vratite zdravu kosu ako ste je ikada farbali ili izbjeljivali’, rekla je, tvrdeći da je ova metoda puno bolja od proizvoda kupljenih u trgovini.

Njezino je tijelo također vitko i zategnuto - i rekla je da je to zahvaljujući kolostrumu. ‘Goveđi kolostrum ima najsnažniji oblik hranjivih tvari koji mi je pomogao održati zdravu težinu i zaustavio nadutost. Ako bih morala izabrati jednu stvar kojoj bih pripisao svoje zdravlje i ljepotu u ovim godinama, to je ovo’, dodaje. 

VEZANI ČLANCI: 

A budući da se i iznutra osjeća dobro, otkrila je kako to održava. ‘Ako se borite s održavanjem visoke razine energije i fokusa tijekom dana, kava od gljiva promijenit će vam život’, preporučuje, ‘Ako želite oživjeti svoje tijelo, morate ovo isprobati’. A neki kažu da jesu.

‘Kava s gljivama mi je ozbiljno promijenila život. I meni je pročistila crijeva’, napisao je jedan korisnik. ‘Nedavno sam počela uzimati goveđi kolostrum. Vau, kakva razlika u mom želucu’, dodala je druga.

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'Y

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
15:14 29.02.2024.

"one se mogu udat i kad umru" - branislav krivokapić - krivi +

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije