Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački velesajam

Na Danima vjenčanja 2013. powered by Dolcela vas očekuje…

Dani vjenčanja (1)
Foto:
1/3
01.10.2013.
u 14:50

U petak, 04. listopada 2013. održava se već tradicionalna Gala humanitarna revija koju nose poznate osobe iz javnog života, politike, sporta i estrade.

Na ovogodišnjim Danima Vjenčanja koji će se održati od 04. - 06.10. na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 5, na čak 7 dnevnih modnih revija moći ćete pogledati najnovije kolekcije vjenčanica i muških svečanih odijela Salona vjenčanica Katjusha, Kontesa Nera, Salona vjenčanica Nancy, Jeordie’s, XYZ-a, te ekskluzivnu premijeru najnovije kolekcije Royal Bride Dream Collection za 2014.,  koja donosi potpuno nov stilski pristup, pročišćenih linija, ugodnih i lako nosivih unikatnih vjenčanica od tila, satena te francuske i talijanske čipke, ukrašenih perlama i kristalima.

Ove godine će se godine, najnovijim bridal i kolekcijama večenjih haljina predstaviti i hrvatski, modni dizajneri Ivana Alduka te ELFS, koji posebno za Dane vjenčanja pripremaju ekskluzivne kolekcije.

U ponudi izlagača moći ćete izabrati, pozivnice, zahvalnice, cvjetne dekoracije, praline, vjenčane albume, fotografa za svoje vjenčanje ali i odabrati limuzinu ili odltimer. Zlatari će vam ponuditi najnovije kolekcije vjenčanog i zaručničkog prstenja, a posebno bismo istaknuli ponudu Zlatarne ZAKS (štand br. 168) čiji vjenčani prsten je odabrala i glumica Doris Pinčić, svima nam poznata Lara iz popularne serije „Larin izbor“.

Svakodnevno ćete na promotivnom štandu Podravke (štand br. 148-151) moći uživati u kulinarskim radionicama, slatkim i slanim, predstavljanju novih proizvoda te degustacijama slastica. Za sudjelovanje na kulinarskim radionicama možete se prijaviti na mail lea@paneno-event.hr.

Na dva punkta unutar sajma, MMM-Agramservis predstaviti će najnovije modela smartphonea i tableta Samsung na kojima ćete moći pratiti događanja na Danima vjenčanja, ali i isprobati njihove performanse.

Kad već spominjemo performanse, PSC Zagreb predstaviti će najnoviji model Opel Insignia Country Tourer, te Chevrolet modele Trax i Aveo, u čije ćete se karakteristike moći uvjeriti i na samom sajmu.

U petak, 04. listopada 2013. održava se već tradicionalna Gala humanitarna revija koju nose poznate osobe iz javnog života, politike, sporta i estrade. U ulozi modela pojaviti će se Anica Kovač, Zoran Mamić, Zdravko Mamić, Ivana Banfić, Sandra Bagarić, Filip Juričić i mnogi drugi. Na Gala humanitarnoj reviji svoje će modele predstaviti Royal Bride, Salona vjenčanica Katjusha, Kontesa Nera, Salona vjenčanica Nancy, Jeordie’s, XYZ-a, ELSF, Ivan Alduk, Envy room i Aleksandra Dojčinović.

Tijekom 10 godina tim Dana vjenčanja, donirao preko 150.000 kn raznim institucijama kao što su Klaićeva bolnica, KBC Zagreb Rebro, Udruga DORA i Centar Stančić, ove godine sredstva su namijenjena Udruzi Fra Mladen Hrkač.

U subotu u 13:00 sati održati će se modni panel “Vjenčanje s hrvatskim potpisom by Ines Preindl” na kojem ćemo razgovarati s hrvatskim dizajnerima, dizajnerima nakita i arhitektima, o vjenčanju koje odiše osobnošću. Sudjeluju Hippy Garden, Osh brosh, Shuz, Mammii nakit te arhitektonska grupa za oblikovanje prostora trafoSTANICA.

Sva tri dana na glavnoj pozornici održati će se i tradicionalni natječaji BUDI MLADENKA, a u nedjelju i finale natjecanja NAJ PAR!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije