Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Muškarci, otkrivamo vam jedinu kremu koja će vam ikad trebati!

EISENBERG Paris
Foto: Promo
1/5
11.09.2020.
u 11:26

Balzam sa hidratantnim i ljekovitim učinkom uklopit će se u svaku mušku beauty rutinu

Muškarci možda jesu snažniji spoI, no to ne znači da je i njihova koža jednako snažna i otporna.  Dapače, muška je koža oko 15 posto masnija od ženske te sukladno tome sklonija upalama i crvenilu dok su pore veće i vidljivije. Često brijanje uklonit će zaštitni sloj kože koji će već osjetljivo ili neadekvatno njegovano područje lica još i dodatno iziritirati. Ako tome dodamo i činjenicu da su muškarci nerijetko pod intenzivnijim stresom i opterećenjem, svakodnevica bez dobre kreme i užurbani stil života na licu će zasigurno ostaviti svoje znakove umora. Eisenberg Paris linija proizvoda za muškarce pruža rješenja za današnje urbane muškarce, prilagođena dinamičnom načinu života, vanjskim utjecajima i svakodnevnim situacijama poput umora i prekomjernog lučenja sebuma. U nastavku vam donosimo tajnu vječnog mladolikog izgleda i zdrave kože koja će se uklopiti i u najjednostavniju mušku beauty rutinu.

Foto: Arena Hospitality Group

Men Essential Moisturising Balm (75 ml/465,00kn) je balzam namijenjen svim tipovima kože. Pruža jedinstven osjećaj svježine te osigurava zdravu, popunjenu i hidratiziranu kožu tijekom cijelog dana. Radi se o učinkovitoj hidratantnoj i zaštitnoj formuli s dva posebna sastojka koji je čine idealnim izborom za dugotrajni učinak i ljekovito djelovanje. Hijaluronska kiselina kao sastojak na površini kože stvara zaštitnu barijeru koja smanjuje iritacije i utjecaj okoliša na kožu te tako pomaže u očuvanju najvažnijih karakteristika mlade kože, kao što su gipkost, elastičnost i tonus. D-Panthenol zaslužan je za ljekovito djelovanje te poboljšava hidrataciju i vlaženje kože, smanjuje hrapavost, potiče rast stanica i neizravno smanjuje upalu.

Nanesite proizvod svakodnevno na pažljivo očišćeno lice i vrat, sam ili preko kreme nakon brijanja.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-17h).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije