Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoko ga osudili

Muškarac šokirao potezom: 'Ne želim da mi se djevojka tušira vrućom vodom pa sam skinuo bravu iz kupaonice'

Shuttershock
06.05.2022.
u 13:27

Budući da ne koristi ovlaživač zraka, on tvrdi da bi se morala ‘tuširati na normalnoj temperaturi kao i svi ostali’.

Nedavno je jedan muškarac u svojoj objavi na Redditu ispričao kako svojoj djevojci brani tuširanje‘prevrućom vodom, a nije trebalo dugo da ga većina zbog te izjave napadne.

On je objasnio da se sa svojom djevojkom viđa već osam mjeseci, a stvari su išle tako dobro da je odlučila privremeno preseliti k njemu kako bi kraće svaki dan putovala na posao u grad. Od kad skupa žive on je, kaže, primijetio da se tušira s jako vrućom vodom.

"Voda je toliko vruća da para izlazi iz kupaonice kad otvori vrata. Sve u kupaonici ostavlja mokro. Govorio sam joj da bar upali ovlaživač u kupaonici dok se tušira, ali je rekla da se tušira s otvorenim prozorom pa ga upali kasnije. Poludio sam i rekao joj da mora koristiti ovlaživač, a na kraju ga je, zbog velike količine pare, pokvarila", objasnio je.

 Spavate na pamučnim jastučnicama? Nakon ovoga vjerojatno više nećete:

1/5

Kako prenosi Mirror, primijetio je da joj je, kad god izađe iz kupaonice, koža crvena, a kupaonica 'zamagljena' kao sauna. Nakon što mu je dosadilo da ga ignorira, skinuo je bravu s vrata kupaonice da unutra ulazi svježi zrak, no ona je, kaže, i dalje imala privatnost. 

Ipak, od tad je primijetio promjenu na njoj. Počela je provoditi vikende kod sebe doma, a on je shvatio da je polako počela nositi svoje stvari sa sobom.

"Rekao sam joj da nisam to učinio jer sam zao već jer vrući tuševi štete mojoj kupaonici, a vjerojatno i njenom zdravlju. Ona je rekla samo 'Ok' i 'Dobro je'", zaključio je.

Korisnici Reddita brzo su podijelili svoja razmišljanja o situaciji, a mnogi su ga prozivali zbog njegovog kontrolirajućeg ponašanja.

"Kupaonice mogu podnijeti paru. Ako ne, problem je u kući, a ne tvoj djevojci. Ozbiljno, nabavi ventilator na prozoru i pusti ženu da se tušira kako hoće”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: "Sve ručice na tuševima imaju mogućnost podešavanja hladne ili vruće vode, a neke i količine tople vode pa, ako si toliko zabrinut za sigurnost svoje djevojke, možeš potražiti takav tuš i postaviti ga. Upravo sam i ja doma to stavio i trebalo mi je manje vremena nego tebi za skidanje brava u kupaonici.”

Tommy (3) zaljubljen je u traktore: "Prvi put se u njemu vozio kad je bio star samo dva dana, a svako jutro obilazi kokoši i krave! Obožava životinje"

Komentara 5

Avatar SileZla
SileZla
22:37 06.05.2022.

Ja sam isključio toplu vodu. Svako ljeto idemo na more pa ukućani tamo imaju priliku kvalitetno se isprati za čitavu godinu.

5S
505.scrtom
21:52 06.05.2022.

neka se on tušira onda hladno i potrošnja će bit u ravnoteži haha

DU
Deleted user
15:53 06.05.2022.

Onda se čude što ostaju do 60 godina kod roditelja ili pišu "lijepe, uspješne i - same"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije