Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesu li kompatibilni ili ne

Bila je surogat-majka za nećaka i ne želi vlastitu djecu: 'Moj dečko želi dijete, pogodilo ga je kad je saznao'

Shutterstock
05.05.2022.
u 14:30

Na njenim je starim fotografijama slučajno vidio da je prije mnogo godina bila trudna pa je pomislio da je dijete dala na posvajanje.

Jedna je žena na Redditu ispričala da je još prije mnogo godina odlučila, ako njena sestra ne bude mogla zatrudnjeti, ona biti surogat majka. Sama, kaže, ionako nikad nije htjela djecu pa joj nije bio problem iznijeti tu jednu trudnoću, no dečko s kojim je sad u vezi je nedavno vidio njene stare fotografije na kojima ima trudnički trbuh, što ga je povrijedilo jer bi i on htio dijete s njom. 

Kako piše Mirror, par je zajedno oko dvije i pol godine i još na početku mu je objasnila da se ne vidi kao majka i da ne želi djecu, a on joj je rekao da bi jednog dana htio biti otac ali mu je ona važnija...

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Bili smo na rođendanu mog tate i iskopali su se neki stari albumi pa je tako saznao da sam bila trudna. Prvo je mislio da sam dijete dala na posvajanje, a kad sam mu objasnila naljutio se što mu prije ništa nisam rekla. Uz to, rekao je i da 'nije pošteno' da sam dijete omogućila sestri, a s njim ga ne želim - napisala je u objavi.

Ona mu je odgovorila da nije isto nositi dijete i odgajati ga, te da mu nije rekla jer je to bilo puno prije nego što su se upoznali, a korisnike Reddita je pitala je li u krivu. A iako je svima jasno kako se osjeća, mnogi su joj poručili i da dobro razmisli o svojoj vezi jer on očito stvarno želi dijete...

- Mislim da ste mu trebali reći i da ste oboje pogriješili jer jedno od drugog očekujete nemoguće. On želi djecu, vi ne i ako ostanete zajedno jednog će vam dana to početi zamjerati - napisala je jedna korisnica.

- Nije problem jeste li mu nešto rekli ili ne; vaš je problem međusobna kompatibilnost. Popričajte o svemu i vidite postoji li uopće zajednička budućnost! - komentirala je druga.

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije