Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreni post na Redditu

Muškarac priznao: 'Mrzim biti otac! Da se mene pita, više nikad ne bih vidio svoju kćer!'

shutterstock
05.05.2022.
u 11:30

Nedostaje mu bezbrižan život kakav je imao prije nego što je dobio dijete

Jedan je tata nedavno na Redditu otvoreno progovorio o problemima i negativnim stranama roditeljstva, te o svom nastojanju da bude bolji otac iako to, kaže, mrzi. U svojoj je objavi anonimni 31-godišnjak rekao da ima kćer koja će brzo navršiti pet godina, prenosi Mirror.

Od dana kad se rodila, kaže, zna da uloga oca nije za njega i premda je pokušao uživati ​​u kćerinom odgoju, ne uspijeva. Njegova djevojčica ima, objašnjava, sve, no jako je neposlušna i ne doživljava ni njega ni mamu, što im stvara veliki problem.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

- Ona je prema meni i partnerici stalno užasna bez razloga. Ali zaista užasna! - objasnio je. "Mogu reći da ni moja partnerica ne voli biti roditelj iako mi to nikad nije izravno rekla. Ja sam njoj otvoreno rekao da mrzim sve u vezi toga; manje slobode, manje novca, manje vremena za sebe i za nas dvoje..."

Stres roditeljstva je, ističe, nemilosrdan i ponekad ne može podnijeti ni biti u blizini svoje kćeri zbog njenog "zanovijetanja, cviljenja, plača i drskosti". Iako kaže da se on i supruga oboje trude biti dobri roditelji i da djetetu žele samo najbolje, teško mu u ulozi oca.

"Da je izbor moj, nikad je više ne bih vidio. Grubo, znam, možda i neoprostivo", piše u objavi. "Nikad je ne bih ostavio ni nekom dao i znam da su moji osjećaji nepravedni jer ona nije 'zločesta' namjerno..."

Prisjetio se i svog bezbrižnog života od prije nego što je dobio kćer i kako mu nedostaje sloboda koju je imao. "Učinio bih sve da mi se vrati stari život, onaj u kojem smo imali slobodu, bili sretni i uživali u buđenju svakog jutra, te se veselili sljedećem danu”, otkrio je.

“Puno sam pokušavao promijeniti svoje osjećaje, ne volim se ovako osjećati”, nastavio je. “Volio bih da je želim uz sebe 24 sata dnevno jer ovo nije lijep osjećaj i ne očekujem nikakvu simpatiju. Mislim da nikad neću uživati ​​biti roditelj, možda kad ona odraste u bolju osobu i počne više shvaćati život ali ovo sada zaista mrzim."

Korisnici na Redditu su brzo podijelili svoja razmišljanja o situaciji, a mnogi su ga ohrabrili i da potraži pomoć kako bi mu netko pomogao nositi se s takvim osjećajima.

 "Odrasla sam s majkom koja me nije voljela i osjećala sam to. Većinu života sam pokušavala dobiti njezino odobravanje ali s ničim nisam uspijevala. Tek posljednjih nekoliko godina, u svojim dvadesetima, prestala sam se truditi i emocionalno se izgradila”, napisala je jedna korisnica.

"Djeca znaju ako vam se ne sviđaju, čak i ako to pokušavate sakriti i pokušavate im pokazati 'ljubav', oni osjete da nešto nije u redu”, dodala je druga.

Tommy (3) zaljubljen je u traktore: "Prvi put se u njemu vozio kad je bio star samo dva dana, a svako jutro obilazi kokoši i krave! Obožava životinje"

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:52 09.05.2022.

Onda se nisi trebao ženiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije