Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladenka u drugom planu

Gošća vjenčanja pojavila se u vjenčanici: 'To nije mlada? Zašto je nitko nije slučajno zalio vinom?'

TikTok
04.05.2022.
u 12:30

Popriličan broj korisnika šalio se da bi "slučajno" prolio crno vino u njezinu smjeru

Iako nekim mladenkama možda ne bi smetalo ni da im sve gošće na svadbu dođu u vjenčanicama, opće nepisano pravilo kaže da je samo mladenka ta koja na svadbi treba biti sva u bijelom. Ipak, neki za to ne mare, što je pokazao i viralni video objavljen na TikToku.

U videu se, naime, vidi kako jedna gošća pleše s muškarcem koji joj je vjerojatno muž, odjevena u glamuroznu usku, bijelu haljinu, prenosi The Sun. Tako su je svi; uz par bijelih visokih potpetica i cvijeće na poprsju, lako mogli zamijeniti za mladenku.

Foto: TikTok

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Opisujući ženu, koja je druga supruga njena strica, Tiktokerica kaže:: "Ova je okrutna tražiteljica pažnje nosila bijelu haljinu na vjenčanju moje sestre, a meni je na ujakovu pogrebu, dok sam plakala, rekla da su mi obrve neravne!"

Njezin video brzo je postao viralan, a mnogi nisu mogli vjerovati da je žena u bijelom gošća, a ne mlada.

Iako su počela i nagađanja da je autorica priču izmislila i da na snimci pleše mladenka, sve je potvrdio jedan od sudionika vjenčanja: ''Kao rođak koji je bio na vjenčanju mogu jamčiti da je ovo je 100% istina."

@imlostplsfindme Reply to @miah_666 ♬ original sound - T

I nije samo sestra mladenke mislila da je žena iz videa pretjerala; a mnogi su pokušavali shvatiti zašto je uopće pozvana.

“Rekla bih joj da se vrati kući i presvuče se ili da jednostavno napusti vjenčanje", napisala je jedna korisnica. a drugi su se pitali zašto netko nije "slučajno" po njoj prolio čašu crnog vina...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije