Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva priča...

Muškarac koji boluje od Alzheimera zaprosio suprugu s kojom je oženjen 12 godina – jer je zaboravio da su u braku

Oh Hello Alzheimer's/Facebook
14.06.2021.
u 10:30

Peter je, ne sjećajući se prvog vjenčanja, ponovno odabrao i zaprosio Lisu.

Peteru Marshallu, 56-godišnjaku iz Connecticuta, dijagnosticiran je Alzheimer prije nekoliko godina. 

Teška bolest oduzela je Peteru puno uspomena, a jedna od njih je i vjenčanje sa suprugom Lisom koje je bilo prije 12 godina. Iako se ne sjeća sudbonosnog da, Peter je siguran u jednu stvar – beskrajno voli Lisu i svaki dan se iznova zaljubi u nju.

SAD donira 500 milijuna doza Pfizera: Stižu u 92 siromašne zemlje i Afričku uniju

U prosincu je tako ovaj par gledao vjenčanje na televiziji, a Peter je bez puno razmišljanja predložio Lisi da ''naprave to''. "Pitala sam ga što da napravimo, a on je pokazao na televiziju, na scenu vjenčanja. Postavila sam pitanje želi li se vjenčati, a on je veselo rekao da želi. Ne zna da sam mu supruga, ja sam sada samo njegova najdraža osoba", ispričala je Lisa.

Lisina kći, koja je organizatorica vjenčanja, pomogla je oko cijele ceremonije, a Lisa kaže kako je Peter bio presretan cijeli dan. "On se ne sjeća prvog vjenčanja, ali ja se sjećam. Svejedno sam presretna jer radim ovo s njim dva puta", kaže Lisa koja njegovo iskustvo s bolešću dijeli na Facebook stranici Oh Hello Alzheimer's, prenosi UNILAD.

Djevojka ismijala dečka zbog prstena kojim ju je zaprosio, je li u pravu?

1/1

Komentara 1

MO
montello
17:26 14.06.2021.

dirljivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije