Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRSTARENJA

MSC krstarenja - najmlađa flota brodova na svijetu

Igor Odak
MSC Krstarenja d.o.o.
10.02.2010.
u 13:45

Osim što se svako jutro budite u novoj destinaciji koju možete posjetiti u okviru izleta, brod nudi i razne aktivnosti i sadržaje kojima ćete lako ispuniti vrijeme.

Na pitanja odgovara: Igor Odak, MSC krstarenja d.o.o.

Koje su posebnosti brodova MSC krstarenja?
Najmlađa smo flota na svijetu, s brodovima starim prosječno šest godina pa nije ni čudo da svake godine primamo najveća priznanja za brigu o sigurnosti putnika i očuvanju okoliša. Najznačajnija nam je nagrada "6 Golden Pearls" (brodovi s najvećim standardima po pitanju očuvanja okoliša). MSC-ovi brodovi poznati su po nizu posebnosti. Prva od njih je nezaobilazan prepoznatljivi talijanski dizajn, uglađeni interijeri dotjerani do najsitnijih detalja, prepoznatljive i umirujuće boje najkvalitetnijih materijala. Po dizajnu je prepoznatljiv vanjski izgled naših brodova, volimo ih nazivati „velebne kraljice mora“. Očarat će vas na prvi pogled. Treće je usluga na brodu. Stručno i brižno osoblje svaki zahtjev našeg gosta u cijelosti će ispuniti. Svakako smo prepoznatljivi i po vrhunskoj gurmanskoj kuhinji gdje se osim talijanskih specijaliteta nalaze i brojni internacionalni specijaliteti. Tu je i mogućnost besplatnog krstarenja za djecu do 18 godina. Ona plaćaju samo lučke pristojbe. Jedina smo kompanija koja nudi ukrcaj/iskrcaj u Hrvatskoj, u dubrovačkoj luci Gruž. U ponudi možete pronaći prekooceanska krstarenja, Karibe, Kanarsko otočje, Mediteran, sjevernu Europu, Kanadu, Sjevernu Ameriku, sjevernu, zapadnu i južnu Afriku. MSC krstarenja nude i tarifu PrimaPremia koja pruža mogućnost znatnog popusta (čak i sto posto) za drugog putnika ako rezervirate svoje putovanje znatno ranije.

Kakvi su trendovi za 2010. godinu?
Krstarenja koja se najviše traže ovise o dijelu godine. Zimi se traže topliji krajevi, Kanarsko otočje ili Južna Amerika, a ljeti su najtraženija krstarenja Mediteranom, gdje svakako odskaču ona s polaskom iz Dubrovnika. Ove godine ponudili smo po izuzetno povoljinim cijenama prekooceanska krstarenja do Floride, Rio de Jainera, Durbana ili Santosa. Već od 490 eura po osobi možete provesti od 17 do 21 dan na ovim krstarenjima!

Nude li MSC-ovi brodovi aranžmane za obiteljski odmor?
Više od 60 posto brodova opremljeno je kabinama za četiri osobe. Naša je najveća prednost u ovom pogledu u tome da dvoje djece do 17 godina, u kabini gdje dvoje odraslih plaća, putuju besplatno! Ako su na nekom od polazaka četverokrevetne kabine sve rasprodane, nudi se mogućnost obiteljskog plana – spajanje dvije susjedne kabine u jednu. U tom slučaju pogodnost je što obitelj plaća krstarenje samo za tri osobe.

Što podrazumijeva MSC Yacht club?
MSC Yacht Club je jednostavno iskustvo krstarenja sa šest zvjezdica na naša dva broda MSC Splendidi i MSC Fantasiji. Krstarenje u MSC Yacht Clubu znači užitak i udobnost uz jedinstvenu uslugu batlera ili conciergea koji su gostima MSC Yacht Cluba na raspolaganju 24 sata te se brinu o prihvatu gostiju, prioritetnom check inu i check outu, o prtljazi, a na zahtjev će i raspakirati vašu prtljagu, pobrinuti se za vašu obuću, donijeti vam svakog jutra omiljene dnevne novine, čak i za vrijeme plovidbe na otvorenom moru te još mnogo toga.
Na ta dva broda postoji ukupno 99 apartmana u MSC Yacht Clubu. Apartmani se dijele u tri tipa: luksuzni apartmani, apartmani za visoke goste i obitelji te kraljevski apartmani s velikim balkonima. Posebna zona MSC Yacht Cluba nudi neke sadržaje koje brod ima, samo u manjoj verziji za goste Yacht Cluba, Spa centar profesionalnih masera koji nudi razne masaže i njegu za duh i tijelo, restorane (običan brodski te a la carte restoran s bogatim izborom jela i pića), razne barove, bazen, hidromasažne kade i kupelji. Izlete i odlaske s broda u lukama pristajanja po želji organizira batler ili concierge, uz pratnju ili slobodni razgled te s posebnim vozačima ili skupnim  polascima. Sve dodatne informacije o MSC Yacht Clubu potražite na www.mscyachtclub.com.  

Nude li MSC-ovi brodovi tematska krstarenja?
MSC-ovi brodovi nude ukupno njih 8 na 23 itinerara u 2010. godini. Tako imamo „Astro-krstarenje“, „Bridž“, „Hobi“, „Krstarenje i kultura“, „Ples“, „Texas Hold´em“, „Gastronomija i enologija“ i „Dobrobit duha i tijela“.


Koji je raspon cijena krstarenja na MSC-ovim brodovima?
Osnovna razlika u cijeni ovisi o tipu kabine u koju se želite smjestiti. Dakle, s obzirom na to je li riječ o unutarnjoj, vanjskoj s prozorom ili kabini s balkonom. Stoga je teško dati neki precizniji okvir cijena, ali recimo da je to otprilike od 550 eura pa naviše. Sve informacije o polascima nađite na www.msckrstarenja.com.

Koje su prednosti, a koji nedostaci krstarenja?
Sve imate na jednome mjestu. Brod nudi razne aktivnosti i sadržaje i vrlo je teško ne pronaći nešto za sebe. Svako jutro budite se ne u drugom gradu ili državi, nego nerijetko u drugoj civilizaciji. U ponudi svake destinacije je oko šest izleta. Uživate u svemu tome, a da i ne osjetite da putujete. Da ne spominjem da niste ni jednom dotaknuli kofer. Nedostaci? Rekao bih da i krstarenja ipak imaju nedostatak, a to je povratak u stvarni svijet nakon osam ili više dana provedenih u bajci.

Kojem biste tipu putnika preporučili krstarenje?
Na brodu ima za svakoga ponešto. Djeca mogu uživati u raznim igraonicama što se vode na pet svjetskih jezika, sportovima i aktivnostima, mlađi mogu otkrivati nove destinacije i upoznavati ljude, stariji uživati pod okriljem sunca uz bazen i koktele ili pak uživati u romantičnim šetnjama po brodu dok plovi otvorenim morima svijeta, kao i posjetiti svakovečernje priredbe u kazalištu. Tu je i mogućnost održavanja kongresa, seminara, team buildinga ili incentivea pa se može spojiti posao i užitak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije