Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MSC Cruises slavi prvo isplovljenje iz doka broda MSC Grandiosa

MSC Cruises
Foto: Promo
08.01.2019.
u 09:31

Treći brod MSC-ove klase Meraviglia floti će se pridružiti u studenom 2019.

MSC Cruises, najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu i lider na tržištima Europe, Južne Amerike, Južne Afrike i Zaljeva, i Chantiers de l'Atlantique proslavili su prvo isplovljenje iz doka broda MSC Grandiosa u brodogradilištu u Saint-Nazaireu gdje je brod trenutno u izgradnji. Ona je sada premještena na mokri dok gdje će se radovi nastaviti sve do njezine isporuke u listopadu 2019. godine.

MSC Grandiosa treći je brod klase Meraviglia koji će se pridružiti MSC-ovoj floti i prvi od ukupno tri Meraviglia-Plus brodova koje karakterizira veća tonaža i kapacitet gostiju u usporedbi s prva dva broda klase Meraviglia – MSC Meraviglia i MSC Bellissima. To će biti peti novi brod u MSC-ovoj floti u periodu od samo dvije i pol godine. Kao dio plana proširenja flote MSC Cruises-a, kompanija će preuzeti još 12 brodova nove generacije do 2027. godine.

MSC Grandiosa imat će još veću šetnicu u mediteranskom stilu, revolucionarnu značajku koja je zajednička svim brodovima klase Meraviglia, a koja služi kao društveni centar broda. Uz druge specijalizirane restorane, tu će se nalaziti novi bar i lounge L'Atelier Bistrot s pozornicom i plesnim podijem, impresionističkim umjetničkim radovima i terasom. Na ovoj nagrađivanoj šetnici održavat će se razne izvedbe i tematske zabave, a tu su i projekcije na još dužoj LED kupoli od 98,5 metara.

Kao i na ostalim brodovima klase Meraviglia, na MSC Grandiosi izvodit će se dvije potpuno nove ekskluzivne predstave Cirque du Soleil at Sea. To je dio dugoročnog partnerstva između MSC Cruises-a i svjetskog lidera umjetničke zabave, Cirque du Soleil-a.

Nakon preuzimanja MSC Bellissime u veljači 2019., MSC Grandiosa postat će drugi brod opremljen prvim digitalnim osobnim asistentom za krstarenje imena Zoe što je nova značajka programa MSC for Me. Ova usluga gostima pruža jednostavan i bezbrižan pristup informacijama koje su obično dostupne na recepciji broda.

MSC Cruises preuzet će brod MSC Grandiosa 31.10., koji će zatim redovnu plovidbu iz Genove započeti 16.11.2019. Prodaja krstarenja na brodu MSC Grandiosa već je otvorena.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije