Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Moja supruga kaže da joj nisam dovoljan i želi seks s muškarcem s većim penisom'

shutterstock
23.09.2021.
u 20:27

Mislio je da je njihov seksualni život u redu, ali čini se da je njegova supruga u posljednjih nekoliko mjeseci izgubila interes za seks s njim.

- Moja supruga više nije zadovoljna velikim seksualnim igračkama te kaže kako želi probati pravu stvar. Volim je i ona kaže da me voli, ali ne i moj penis. Često se žali da nisam ‘pogodio pravo mjesto’ kad imamo seks - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Mislio je da je njihov seksualni život u redu, ali čini se da je njegova supruga u posljednjih nekoliko mjeseci izgubila interes za seks s njim. Sada jednostavno koristi svoje seksualne igračke te tvrdi kako se on ne može mjeriti s njima. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Saznao sam da želi imati i seks s muškarcem s velikim penisom. Na mobitelu sam pronašao razgovore nje i nepoznatog muškarca o seksu. Bio sam toliko šokiran jer nisam mislio da će ikada učiniti ovako nešto. Nije ni djelovala neugodno kad sam se suočio s njom, i jednostavno je priznala da bi htjela pokušati. Ako nastavi, zabrinut sam da će uživati ​​u seksu s tim muškarcem i da bi to moglo značiti kraj našeg braka - nastavio je.

- Uključivanje drugog muškarca u vašu vezu moglo bi završiti katastrofom. Nemojte to dopustiti! Odlučila se udati za vas. Brak je više od samog seksa, a dobar seksualni život ne ovisi o veličini penisa. Veličina nije tajna ženskog orgazma. Sjajan seks nije samo zato što je muškarac dobro obdaren, pažljivi ljubavnik uvijek će pobijediti - odgovorila mu je Deidre.

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

Ključne riječi

Komentara 5

TR
trabant7
21:30 23.09.2021.

Čuj "nemojte to dozvoliti", kao da ona to neće ionako napraviti, razlaz što prije to za tebe bolje!

GO
goodbadugly
21:26 23.09.2021.

Bravo, jedan od 23, i to je to.

MO
montello
14:31 24.09.2021.

Ponizila ga ne voli ga nego trazi veceg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije