Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Silueta, drvo ili ptice? Prva stvar koju vidite otkrit će najveću pogrešku koju radite u vezama

Pinterest
20.09.2021.
u 07:00

Nakon što prepoznate svoje loše navike, lakše će ih biti promijeniti

Veze zahtijevaju konstantan rad i predanost oba partnera, ali katkada jedan partner može napraviti pogreške koje mogu upropastiti cijelu vezu. Iako je teško promijeniti navike, prva stvar koju treba napraviti jest prepoznati loše navike. U tome će vam pomoći test osobnosti koji otkriva kakvi postupci kvare vašu vezu, piše Your Tango.

Foto: Pinterest

Hrvatska je dom muzejima gljiva, žaba, iluzija, torture, prekinutih veza, osobnih priča...

1/21

Ako ste prvo primijetili siluetu glave, vaša tjeskoba i anksioznost često se manifestira u vašim odnosima, iako to vaš partner ne zna. Predstavljate se kao da ste smireni i hladni, a čak ni vašim najbližima ne pokazujete pravog sebe. Ako ne naučite dijeliti svoje osjećaje s partnerom, riskirate da ga izgubite. Nema ništa loše u tome da svoje nesigurnosti i strahove podijelite s osobom s kojom ste u vezi.

Ako ste prvo vidjeli drvo, vama treba neko vrijeme da biste uopće ušli u vezu i da priznate da je ta osoba netko na koga možete računati dugoročno. No, vjerojatno ćete postati ljubomorni na partnera kada će provoditi vrijeme s drugima, ali tek nakon što ste neko vrijeme zajedno. Samo zapamtite, važno je imati povjerenja u svojeg partnera.

Ako ste prvo primijetili ptice, u vašim odnosima nema anksioznosti i neugodnosti. Možda je bilo na početku, ali kako se veza razvijala, vaši strahovi su nestajali. Ipak, važno je zapamtiti da bi vaš partner mogao imati određene probleme i strahove te je važno da ga saslušate i pomognete mu prevladati ih.

Stručnjaci su objasnili zašto “visimo” na mobitelu prije spavanja!

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Roy Bean
Roy Bean
13:10 20.09.2021.

Tu se vidi samo 50 nijansi žute.

VL
????
10:41 20.09.2021.

Kaj god ....

AU
austrougarskigeneral
10:35 20.09.2021.

ptica hm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije