Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše 18-godišnjakinja

'Moja mama vara mog očuha i bila je s barem 15 drugih muškaraca, a ja ne znam trebam li mu reći...'

Shuttershock
27.01.2022.
u 21:00

- On je super muškarac i odlična očinska figura i mrzim gledati i kako joj daje svu svoju ljubav, dok ona spava sa svima okolo - napisala je djevojka.

Jedna je 18-godišnjakinja nedavno ispričala da zna da njena mama stalno vara očuha i želi mu to reći, ali ju je ona zamolila da ništa ne govori...

Djevojka je rekla da je mama u posljednje dvije i pol godine njenog očuha, a svog zaručnika, prevarila s najmanje 15 različitih  muškaraca, a njoj je, kaže, sve teže o tome šutjeti.

 Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Očuh joj je, dodaje, sjajan i ljubazan, a njena mu mama veći dio njihove veze nije bila vjerna, a nedavno se za njega i zaručila.

- Prvo ga je prevarila s jednim svojim bivšim, a kasnije sigurno s njih 15 - rekla je i dodala da 'ni sama ne zna kako to tako dobro skriva, ali on o ničemu nema pojma'.

- On je super muškarac i odlična očinska figura i mrzim gledati i kako joj daje svu svoju ljubav, dok ona spava sa svima okolo - rekla je, a mamu nije, kaže, briga ni što je njoj to teško skrivati

- Da sam ja na njegovom mjestu sigurno bih to htjela znati ali ne želim uništiti svoj odnos s mamom - napisala je na Redditu, gdje joj je većina savjetovala da mu ipak kaže.

- Reci mu tako da može nastaviti s nekim drugim i prestati gubiti vrijeme na tvoju mamu - napisao je netko u komentarima.

- Ako mu kažeš, vas dvoje i dalje možete ostati u dobrim odnosima, no ako sam sazna za prevare i za to da si ti znala godinama, to više neće biti moguće... - napisao je jedan korisnik, a neki su predložili i da ga zamoli da ne kaže mami da je od nje doznao; pa tako sačuva i dobar odnos s njom, prenosi The Sun.

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

 

Ključne riječi

Komentara 2

VI
vidum
08:50 28.01.2022.

Zlato moje, to je razlog zbog kojeg živiš sa očuhom, a ne sa ocem.

MO
montello
11:53 28.01.2022.

Mislim da trebas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije