Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije znao

Djevojka rekla dečku da je trudna, a njegov odgovor nasmijao mnoge: Mislio je da je to test za nešto drugo...

TikTok
26.01.2022.
u 11:29

Poslala mu je fotografiju pozitivnog testa na trudnoću, a on nije znao o čemu se radi...

Otkriti svoju trudnoću svom partneru uvijek će biti nevjerojatno stresan trenutak - uostalom, što ako oni nisu toliko uzbuđeni zbog vijesti kao vi? Kada je Hannah Alexis poslala fotografiju pozitivnog testa na trudnoću svom dečku, nije bila sigurna kako će on reagirati, ali jedan odgovor uopće nije očekivala,

Kako prenosi The Sun, u viralnom videu podijeljenom na TikToku, Hannah je napisala: “Evo kako je moj dečko reagirao kada sam mu rekla da sam trudna.”

Poslavši mu poruku koja mu je promijenila život, Hannah mu je napisala: "Dušo. Znam zašto se osjećam loše” te poslala fotografiju testa na trudnoću - zumirajući znak plus.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9
@hannahalexisgrace 🥲🥲🥲 #fyp #CloseYourRings #fyp ♬ original sound - Hannah Alexis Grace

Njezin dečko prvo ju je samo upitao šali li se ili je ozbiljna, a kada mu je Hannah rekla da je ozbiljna i da se doslovno tresla nakon što je saznala, njegov odgovor ju je još više šokirao.

Nakon što je sabrao misli, napisao je:  "U redu je, ne paničari. Pa, oboje ćemo morati biti u izolaciji 10 dana. Misliš li da ga tvoja mama ima?"

U tom trenutku Hannah je shvatila da je njezin dečko zamijenio test trudnoće za test na koronavirus, što je možda razvedrilo raspoloženje, ali nije olakšalo stvari.

“Čekaj! Znaš li što je to? Charlie, trudna sam”, napisala mu je Hannah te se video završava s njegovim posljednjim odgovorom: "Čekaj malo. OMG!"

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio više od 13 milijuna pregleda i 1,6 milijuna lajkova, a mnoge korisnike nasmijao je cijeli razgovor između njih.

“Molim te mi reci da se šalio! Kako je lijepo biti u neznanju”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Stvarno želim vidjeti njegovu reakciju kada shvati da nije test za koronavirus.”

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homophob
16:26 26.01.2022.

Mozda se decko nije nikada seksao pa ga se mora poduciti da djevojke mogu, izmedu ostalog, zatrudnijeti ako piju kapucino iz iste salice iz koje pije i netko drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije