Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima svoje uvjete

Muškarac brine o unuci, ali samo dok mu je kći (17) u školi: 'Neću čuvati dijete dok se ona vani zabavlja!'

shutterstock
25.01.2022.
u 15:29

- Roditi dijete je bila njena odluka, nije ni trebala očekivati da će s malom bebom uživati i izlaziti - napisao je otac i djed.

Jedan je muškarac na Tinderu podijelio da je, iako mu je kćerki tek 17 godina nedavno postao djed; a dodao je i kako mu 'ne pada na pamet čuvati unuku dok se ona vani zabavlja'.

Svoju je odluku objasnio rekavši da je roditi dijete bila njena odluka, te da nije ni trebala očekivati da će s malom bebom uživati i izlaziti.

  Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Plaćati ću dadilju da čuva malenu dok je kći u školi, odnosno kasnije na fakultetu - rekao je, a supruga i on će, dodaje, pokrivati i sve druge troškove za potrebe mlade mame i bebe, sve dok ona ne diplomira.

- Ona bi se trebala samo usredotočiti na školu i na brigu o svojem djetetu - kaže djed i dodaje da se nedavno šokirao kad je doznao da je kći već zamolila dadilju da joj čuva dijete i vikendom, da se ona može opustiti i zabaviti sa svojim prijateljima.

Kad joj je to spomenuo, rekla mu je, kaže, da je preopterećena od škole i brige za bebu.

- Rekao sam joj da razumijem, ali da nam dogovor nije bio takav, a ona je počela plakati i govoriti kako nema ništa od života.... - ispričao je, a on ju je zagrlio i podsjetio da je sama tako odlučila i da bi trebala biti sretna što ipak ima podršku.

- Budući da je inzistirala na tome da zadrži dijete, mora prihvatiti i odgovornost brige za njega! - dodao je, no nisu svi online mislili da je fer.

- Ako je prvi put u nekoliko mjeseci tražila da radi i nešto drugo osim učenja i čuvanja bebe, trebali ste joj dopustiti; svi povremeno trebamo predah od svojih obaveza, a tinejdžeri posebno - napisala je jedna korisnica, a mnogi su razumjeli i očevu perspektivu.

- Teško je, naravno, ali ona se mora prilagoditi; mnoge mlade majke imaju puno manje pomoći i podrške... - zaključio je netko u komentarima, prenosi The Sun.

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Ključne riječi

Komentara 3

JM
Jmjm
17:24 25.01.2022.

Mmalo cu se ,,opustiti,,i donjeti jos jedno jer baba cuva dijete

VK
vk52
18:26 27.01.2022.

Sto je posijala to je i ubrala,stari je u pravu.

LI
liliZG
21:50 26.01.2022.

deda ima pravo... današnje generacije ne znaju preuzeti odgovornost za ono što odluče i stalno misle kako ekipa oko njih je DUŽNA pomoći im, je roni su mladi... glupost...... to smo mi roditelji krivi, stalno uskaćemo da ćemo nešto napraviti umjesto njih i onda se čudimo što se oni čude kada kažemo nee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije