Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi ga znati

'Moja majka i sestre zamjeraju mi što imam dobar odnos s ocem koji nas je ostavio dok smo bile djeca'

shutterstock
05.04.2021.
u 20:50

Ako njezina obitelj razgovara o ocu, to obično rezultira masovnim raspravama i uzrokuje velike probleme.

- Moja mama i sestre zamjeraju mi ​​što imam dobar odnos s tatom. Kažu da sam ih izdala jer su se moji roditelji razveli kad sam bila mlada. Mama nas je sve odgojila, a tata nije bio puno u blizini i često nas je iznevjerio. Iako nije bio najbolji otac, želim imati odnos s njim - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Saznala obiteljsku tajnu zbog božićnog poklona: 'Otkrila sam da mi je otac milijarder'

1/2

Redovito razgovaraju na telefon i nalaze se oko šest puta godišnje. Ako njezina obitelj razgovara o ocu, to obično rezultira masovnim raspravama i uzrokuje velike probleme. Ona ne razumije zašto ne mogu imati dobar odnos s njime pa za savjet pita stručnjakinju.

- U životu ste imali rupu u odnosu s ocem, pa nije iznenađujuće što ga želite upoznati. Vi ste odrasla osoba i to je vaš život. Vaše je pravo i vaš izbor imati dobar odnos s njim. Budite zreli, smireni i odlučni sa svojom obitelji. Recite im da ne želite svađe, ali da želite slobodno donijeti vlastiti izbor - odgovorila joj je Deidre.

Tijekom pandemije riječ 'molitva' bila najčešće pretraživani pojam na Googleu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije