Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

'Moja djevojka žali se da stalno tražim seks, a onda joj smeta kada ja povremeno odbijem'

shutterstock
25.07.2021.
u 21:39

Zbog nje se osjeća stvarno neugodno i sada preispituje cijelu njihovu vezu

- Ne mogu na zelenu granu sa svojom djevojkom. Stalno kuka da želim seks cijelo vrijeme kad nije raspoložena, a onda kada je u rijetkoj prilici odbijem, kaže da će bit frustrirana i morati potražiti olakšanje negdje drugdje - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Sinoć ju je pokušao zainteresirati za seks u krevetu, ali je samo pukla na njega i požalila se da sve što ga ikad zanima je seks. Zbog nje se osjeća stvarno neugodno i sada preispituje cijelu njihovu vezu, ali ne zna što poduzeti jer imaju dvoje djece zajedno.

- Čini se da vas je učinila stvarno jadnim. Znam da je volite, ali osjećate li da ona voli vas? Svatko tko proturječi svemu što kažete, čini to iz nesigurnosti. Jedini način na koji se može osjećati bolje jest da ste vi u krivu. Ako joj ne budete mogli dati do znanja da uništava vašu vezu, tada se stvari neće promijeniti - odgovorila mu je Deidre.

Stanodavca je snimila kako ulazi u stan dok nje nema: "Mirisao je moje jastuke, prijavila sam ga policiji"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
16:43 26.07.2021.

Tskve su zene moras ici za njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije