Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Požalio se stručnjakinji: 'Mislim da moja supruga ima aferu jer joj je moj penis premalen'

shutterstock
22.07.2021.
u 21:10

Iako mu ona govori da je zadovoljna s njim i s njihovim seksualnim životom, on je uvjeren da joj nije dovoljan.

- Mislim da moja supruga ima aferu s njezinim starim prijateljem jer je moj penis premali da bih joj pružio dovoljno zadovoljstva u spavaćoj sobi. U braku smo 20 godina i naš je seksualni život uvijek bio problematičan - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Često mu je teško izdržati dugo i iako ga ona uvijek umiruje i kaže da joj ne smeta, zna da to nije istina. Može reći da je razočarana i nezadovoljna. Ali puno veći problem je njegov penis. Nije mikropenis, ali zna da je dobar centimetar ili dva kraći, kao i tanji od prosjeka.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- U tuševima sam vidio druge muškarce i svi su veći od mene. Ne rastem puno kad se uzbudim. Moja supruga kaže da joj ne smeta, već joj je bitno ono što ja radim s tim. Ali znam da je prije nego što smo se upoznali spavala s drugim, većim muškarcima, a jednom kad se žena zadovolji velikim penisom, mali to nikada neće učiniti - nastavio je.

Jedne noći, prije nekoliko godina, napila se i posvađali su se. Izletjelo joj je da nema ono što je potrebno da bi je zadovoljio. Nikad o tome više nisu pričali, ali ne može zaboraviti te njezine riječi. Posljednjih mjesec dana viđa se sa svojim prijateljem s fakulteta i on je siguran da ga s njime i vara. Kući se vraća kasno i skače pod tuš, iako ga je već imala ranije tijekom dana. Nije se suočio s njom jer zna da će poreći da ima aferu.

- Većina doista nije bitna za većinu žena, važna je tehnika. Vaša je supruga vjerojatno dala taj okrutni komentar u pijanoj svađi jer vas je željela povrijediti i zna da je to vaša nesigurnost. Ako se brinete da vaša supruga ima aferu, morate razgovarati s njom. Ako i jest, vašu vezu je još uvijek moguće spasiti - odgovorila mu je Deidre.

Nada Vuglar u zagrebačkom ZOO radi već 45 godina i najdugovječnija je djelatnica: "Maksimirski zvjerinjak drugi mi je dom, a kolege obitelj!"

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Member berries
Member berries
22:03 22.07.2021.

Hahahahaha 😂😂😂 jel ga to "Deidre" tješi 🤣 Je, zayebi one priče o "tehničaru". Ako ti fale centimetri dolje, dobiješ rogove gore. Nisu žene više naivne

DU
Deleted user
22:39 22.07.2021.

pa neće ti ga Deidre povećati

NA
nano0705
23:19 22.07.2021.

Da mi je upoznati ovu Deidre, ona sigurno ima lijek i protiv covida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije