Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI IMATI DJEČAKA

'Moj muž zbog vazektomije ne može više imati djecu pa razmišljam o aferi kako bih ostala trudna'

Shutterstock
12.05.2022.
u 21:53

Kada je rekla suprugu kako se osjeća, rekao joj je da je ne dolazi u obzir i da će ju ta želja proći s vremenom

- Moj muž je prije dvije godine imao vazektomiju jer je rekao da ne želi više djece, a ja sam tada pristala. U braku smo deset godina i imamo dvije kćeri od devet i sedam godina, Mislila sam da sam sretna s dvoje djece, ali onda je moja prijateljica dobila predivnu bebu. Počela sam se osjećati sve više i više tužno što više nikada neću držati novorođenče u naručju. Moje curice odrastaju i više me ne trebaju kao nekad - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Kada je mužu rekla kako se osjeća, rekao joj je da ne dolazi u obzir i da će to s vremenom preboljeti. No, njeni su osjećaji samo postali jači, te sada želi dječaka da upotpuni obitelj. Njezin muž ne želi razgovarati o reverzibilnoj vazektomiji, pa je zaključila kako joj je jedina opcija pronaći ljubavnika, no onda bi morala lagati mužu da vazektomija nije uspjela. 

- Volim svog muža, ali mu zamjeram što sada ne mogu zatrudnjeti s njim. Nije trebao imati vazektomiju i trebao je nastaviti koristiti kondome koje je mrzio. Znam da nije u redu, ali počela sam istraživati online stranice i aplikacije za upoznavanje na kojima se ljudi mogu sastajati radi anonimnog seksa. Postoji jedan muškarac koji malo liči na moga muža i ja sam u iskušenju da ga kontaktiram - nastavila je. 

- Vaša želja za još jednom bebom je toliko intenzivna da ste spremni prevariti muža, riskirati svoj brak i odnos s vašom djecom. Da ste imali s nekim seks bez zaštite ugrozili biste svoje spolno zdravlje i suprugovo zdravlje. Također biste koristili tog muškarca kao darivatelja sperme bez njegovog pristanka, a on bi možda želio biti u životu svoga djeteta. Pitam se je li vam stvarno potrebna beba ili trebate popuniti neku prazninu u svom životu, pa razmislite malo o tome osjećate li se ispunjeno. Mislim da bi savjetovanje za parove bila odlično rješenje za rješavanje vaših osjećaja i ljutnje. Ako vaša želja za bebom bude i dalje ista, molim vas da pokušate opet razgovarati sa svojim suprugom i zamolite ga da vas podrži kako biste mogli to zajedno riješiti - odgovorila joj je Deidre. 

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije