Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi strast

'Moj dečko odbija stenjati tijekom seksa, iako mene to uzbuđuje'

shutterstock
02.04.2021.
u 21:02

Iako je prilično samopouzdan izvan spavaće sobe, tijekom seksa kao da postane nesiguran.

- Moj dečko neće učiniti jedinu stvar koja me uzbuđuje, stenjati tijekom seksa. Sve ostalo u vezi bilo je sjajno otkako smo počeli izlaziti prije šest mjeseci. Uvijek me uzbuđivalo kad sam čula kako dečko zastenje dok smo intimni. Obojica mojih bivših su to učinili, i bio je to sjajan način da znam da uživaju - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Međutim, njezin sadašnji dečko ne želi stenjati za vrijeme seksa. Iako je prilično samopouzdan izvan spavaće sobe, tijekom seksa kao da postane nesiguran. Ona sada počinje misliti da nije zadovoljan s njom, ali ne zna kako ga pitati.

- Seks na početku veze nikada nije savršen. Može potrajati dok ne utvrdite što oboje volite. Ključ je komunikacija, a on samo može čekati da vi pokrenete razgovor o tome što želite i što vam se ne sviđa. Razgovarajte o međusobnim uzbuđenjima, omiljenim pozicijama i stvarima koje biste željeli isprobati - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Danas je Veliki petak: Pogledajte kakve su tradicije i običaji u našim krajevima!

Komentara 1

MO
montello
18:13 03.04.2021.

A e kao da mora stenjati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije