Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo stručnjakinji

'Moj dečko još živi sa svojom bivšom curom; pitam se ima li još nečega između njih'

shutterstock
21.07.2022.
u 13:30

Zbog toga joj je toliko neugodno da razmišlja o prekidu s njim, što bi bila šteta jer se tako dobro slažu.

Iako se on kune da nema ničeg između njih, osjećam nelagodu znajući da mi dečko živi sa svojom bivšom i njezinom majkom. Takav je dogovor među njima postojao i prije nego smo nas dvoje počeli izlaziti jer je tako planirao uštedjeti za kuću. Inače, prošlo je već pet godina od njihovog prekida, napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Muči je, kaže, to što je svjesna da se njihovi osjećaji bilo kad ponovno mogu razbuktati, a on i sam priznaje da nekad skupa ostaju budni do kasno, gledajući filmove kao nekad. Zbog toga čak razmišlja o prekidu s njim, ali bi joj bilo žao jer se jako dobro slažu.

– To je škakljiva situacija i potencijalno rizična za vas. Ako živi s njom, onda mu to zapravo nije bivša djevojka. Bivši imaju različite adrese. Možda imaju problem s razdvojenošću ili se jedno od njih potajno nada mirenju i ni ne želi zaista nastaviti dalje. Pitajte ga koliko dugo će trenutni dogovor trajati, a zatim mu jasno recite što vas muči – odgovorila joj je Deidre.

Od 1. kolovoza stupa na snagu očinski dopust: Evo što sve obuhvaća novo pravo!

Komentara 3

MO
montello
13:56 22.07.2022.

Da nema ne bi zivio skupa s njom

IP
info_punkt
23:36 21.07.2022.

hahahaha... ovo je top

ZA
zagi101
21:35 21.07.2022.

zakaj nam servirate te izmišljene priče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije